Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БЪЛГАРИЯ СДУХВА АЛБЕНА ВУЛЕВА, ГОТОВА ПАК ДА СЕ ВЪРНЕ В КИПЪР

БЪЛГАРИЯ СДУХВА АЛБЕНА ВУЛЕВА, ГОТОВА ПАК ДА СЕ ВЪРНЕ В КИПЪР

албена-вулева

Не се прибрах с желание. Тук контрастът с мястото, където бях в Кипър, е прекалено голям. Направо си е повод за депресия. Малко ми у сдухано сега от обстановката, макар винаги да съм знаела, че България не е най-прекрасното място на света за живеене. Това заяви бившата тв водеща Албена Вулева.

Припомняме, че тя прекара няколко дни на средиземноморския остров, където работеше.

„Смятам да остана, колкото се може по-малко. Правя всичко възможно да замина отново в чужбина. Кандидатствам за работни позиции в Кипър, които смятам, че са подходящи за мен. Когато бъда одобрена някъде, просто ще си вдигна гълъбите. Към момента много ми допада Кипър„, признава Вулева.

Тя определя животът в България като прекалено мрачен, еднообразен и скучен. Не крие, че по-добре се чувства дори в Турция.

Разкрива, че случайно се озовала в кипърския курорт Протарас, където вижда огромната разлика. Не крие, че е работила като администратор на рецепция в хотел. Определя службата си като повече от приятна и е категорична, че срамна работа няма.

„Заплащането е нормално, не е високо, но получавах безплатна храна и подслон. Не харчех за консумативи и интернет. Единственият ми разход бе телефонът. Напълно достатъчен е доходът ми там, за да се изпращат пари в България и да се живее достойно в Кипър“, казва Абена, която поддържала двата си апартамента в София, двете кучета и майка си.

Пред Уикенд Вулева е категорична, че е склонна да разпродаде всичко и да замине да живее извън България. На този етап не е избрала локация.

Top
>