Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > БЪЛГАРИН ПОЛУЧИ РОЛЯ В МЕГАПРОДУКЦИЯТА „БЕН-ХУР“

БЪЛГАРИН ПОЛУЧИ РОЛЯ В МЕГАПРОДУКЦИЯТА „БЕН-ХУР“

Българският актьор Юлиан Костов има роля в мегапродукцията „Бен-Хур“, чиято премиера в България е на 19 август на 3D, IMAX 3D и 4DX. На снимачната площадка на екшъна от Древен Рим в Италия, Юлиан е прекарал две седмици с двама от най-колоритните съседи, за които човек би си помислил – Морган Фрийман, който, освен че има централна роля в дългоочаквания римейк на класическия епос, често дава гласа си на самия Господ, и Родриго Санторо, който пък в най-новата лента влиза в ролята на Исус.

Юлиан Костов се е снимал до Кийфър Съдърланд, Арън Екхарт, Джерард Бълтър и др., е и бивш шампион по плуване и дипломиран специалист в областта на бизнес мениджмънта.

Лентата проследява приключенията на Юда Бен-Хур (Джак Хюстън) – принц, несправедливо обвинен в измяна от осиновения си брат Месала (Тоби Кебъл), който е офицер от римската армия. Бен-Хур е лишен от всичките си титли и разделен от семейството и любимата си (Назанин Бониади), като е изпратен в робство.

След години по море Юда се завръща в родината си, за да търси отмъщение, но намира изкупление. Филмът е екранизация на литературната класика на Лу Уолъс за Бен-Хур, публикувана за първи път през 1880. В ролите ще видим още Морган Фрийман и Родриго Санторо.

Top
>