Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > БУЛКА В НОВИЯ КЛИП НА ТОНИ СТОРАРО

БУЛКА В НОВИЯ КЛИП НА ТОНИ СТОРАРО

Тони Стораро изненадва всички свои почитатели с чисто нов проект. Броени дни след промотирането на „Луд“ – песен, която получи одобрението на феновете, звездата на Diapason Records, представя „Лято 2016“.

Парчето е суперкупонджийско и със сигурност ще се превърне в хит на сезона. Интересното е, че този път самият изпълнител е автор на музиката. Текстът е дело Мариета Ангелова, а аранжиментът – на Даниел Ганев. „Отдавна подготвям тази песен и реших, че сега е точният момент да я представя. Лято е, хората са настроени за парти и забавления.“, сподели Големия Тони.

Видеото е заснето в столичен клуб. „Песента е много весела и е направена за купони. Затова и решихме да направим точно такъв клип – да покажем как хората се забавляват наистина.“, довери певецът. Във видеото сред многото хора, които купонясват под огнените ритми, впечатлена прави една бъдеща булка. Младата дама била истинска фенка на Тони Стораро и затова избрала да отпразнува последните си дни на неомъжена жена заедно със своите приятелки, наслаждавайки се на изпълненията на своя любимец.

Top
>