Вие сте тук
Начало > Край Босфора > БУРАК ДЕНИЗ СЕ ГОТВИ ЗА ПИЛОТ

БУРАК ДЕНИЗ СЕ ГОТВИ ЗА ПИЛОТ

бурак дениз burak deniz

Бурак Дениз се е отдал на силни усещания по време на лятната си ваканция. 31-годишният актьор всеки ден кръжи с делтапланер над турските курорти и летенето толкова му харесва, че през седмицата дори се зарече да изкара тапия за пилот на моторен самолет.

„Чувството да гледаш земята отвисоко е невероятно. Пристрастих се към въздухоплаването и в най-скоро време ще се запиша на курс за авиатори“, сподели той в интервю за електронна медия.

БУРАК ДЕНИЗ ЦЕЛУВА ЗА ОПРОВЕРЖЕНИЕ

Признанието, че възнамерява да управлява летателен апарат с мощни двигатели, предизвика остро негодувание сред жителите на югоизточната ни съседка. Хората са възмутени, че Бурак иска да кара аероплан, при положение че има забрана да се качва дори зад волана на автомобил.

Заради неразумното си шофиране и няколкото си тежки катастрофи актьорът е с отнета книжка и дори имаше вероятност да попадне в затвора за период от 6 години.

Припомняме, че преди време Дениз блъсна моторист с автомобила си, а дошлите на мястото на инцидента катаджии установиха с дрегер, че тв любимецът е въртял кормилото здраво наквасен. По-късно пък друг тест установи, че алкохолът в кръвта на екранния Баръш Саваш-Актан е 1,8 промила.

ОТНЕХА КНИЖКАТА НА БУРАК ДЕНИЗ СЛЕД КАТАСТРОФАТА

Катастрофата Бурак предизвика на малка улица в Истанбул. Удареният рокер излетя на няколко метра и дълго време не можеше да помръдне. Впоследствие обаче в болницата се установи, че състоянието му не е чак толкова тревожно – рентгенът показа само леки натъртвания и охлузвания.

Популярният артист е блъскал с колата си и такси в Бешикташ. При удара в жълтото возило имало пътници, които по чудо се разминали без каквито и да е наранявания, пише Уикенд. Нямали контузии и двамата шофьори. Полицейското разследване установило, че актьорът от „Нашата история“ и „Любовта не разбира от думи“ се е движил с висока скорост, заради което загубил контрол върху возилото си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Burak Deniz (@_burakdeniz)

Top