Вие сте тук
Начало > Издънки > ЦЕЦА СИ ПОКАЗА ГАЩИТЕ ПРЕД 2000 ЧОВЕКА В СОФИЯ

ЦЕЦА СИ ПОКАЗА ГАЩИТЕ ПРЕД 2000 ЧОВЕКА В СОФИЯ

ceca цеца

Кралицата на балканската чалга Цеца Величкович си показа гащите пред 2000 човека в София. Сръбската легенда се появи на сцената в столичен клуб в полупрозрачна сребърна блестяща рокля.

Още в самото начало на изпълнението й високите токчета изиграха лоша шега на певицата, като се закачиха в шлейфа на роклята й.

В опит да поправи инцидента, бельото на Величкович стана достояние на публиката. Очевидно звездата не се притеснява от голотата, тъй като под светлините на прожекторите ясно се виждаха зърната на гърдите на певицата, която беше пропуснала да си сложи сутиен, пише Телеграф.

На 48 години първата дама на сръбската музика показа страхотна форма и тяло на 20-годишна.

ЦЕЦА ЗАРЯЗА МЛАДОТО СИ ЛЪВЧЕ

Събитието събра на едно място родни випове, фолкпевици, моделки и известни имена от ъндърграунда. Бони, Антонина и Нелина ръкопляскаха на сръбската си колежка. Синът на Миньо Стайков, който наскоро стана баща за втори път, също отбеляза подобаващо гостуването на звездата у нас.

Цеца Величкович излезе на сцената малко след полунощ пред повече от 2000 човека, платили по 50 лв. вход, за да слушат сръбската легенда. Участието на певицата продължи над три часа. Цеца беше подготвила за феновете си ексклузивно шоу, включващо едни от най-известните й песни, както и най-новите й хитове. Програмата започна с изпълнение на “Београд” и завърши с „Маскарад“.

Top
>