Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЦЕЦА СТАНА БАБА, ВЕЛКО И БОГДАНА Я ДАРИХА С ВНУЧЕ

ЦЕЦА СТАНА БАБА, ВЕЛКО И БОГДАНА Я ДАРИХА С ВНУЧЕ

цеца-велко

Сръбската певица и секссимвол на турбофолка Светлана Ражнатович, известна на широката публика с артистичния си псевдоним Цеца, стана баба за първи път. Снахата на изпълнителката на „Трепни“ Богдана роди момче, което ще носи името Желко, на покойния съпруг на Цеца, жестокия главорез Желко Ражнатович – Аркан.

Бащата на бебето, Велко, е присъствал на раждането и според близките му се е държал доста мъжки. Младият татко е професионален боксьор, макар да е завършил престижен английски университет.

Богдана и Велко се ожениха на 24 ноември 2019 г. в Белград на сватба с 1000 гости, а масрафът на фамилията излезе около половин милион евро. Младоженецът изведе булката от къщата на баба й в Тител, където тя е родена. Сватбената колона тръгна от къщата на Цеца в Белград, а младоженецът бе наел специален автобус за случая, който да отведе гостите от Белград до родното място на годеницата му.

С много музика и пищна украса бяха посрещнати всички поканени на събитието, сред които много известни личности и политици, а бъдещият свекър очакваше Велко Ражнатович, за да може младоженецът да стреля по ябълка, пише lupa.bg.

Велко уцели ябълката от първия път. Четвърт век по-рано татко му Желко Ражнатович също спази този стар сръбски обичай, когато се ожени за Цеца, но се оказа, че синът му има по-точен изстрел, защото Аркан удари ябълката от 6-тия път!

ЦЕЦА ВДИГНА СВАТБА ЗА НАД 100 ХИЛЯДИ ЕВРО, СИНЪТ Й КУПИ БУЛКАТА ЗА 20 БОНА

Както диктуват старите обреди, Велко трябваше да откупи и бъдещата си съпруга, което направи срещу солидната сума от 20 000 евро.

Булката бе повече от ослепителна в сватбената рокля, която Цеца Ражнатович облече преди 24 години, когато се омъжи за Желко Ражнатович Аркан.

Цеца Величкович стана баба преди да навърши 47 години. Тя има рожден ден на 14 юни.

Top