Вие сте тук
Начало > Музика > ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ СИ ХАРЕСА МЕДИ

ЦЕЦА ВЕЛИЧКОВИЧ СИ ХАРЕСА МЕДИ

ceca velichkovich цеца величкович

Цеца Величкович избра Меди за юбилейния си концерт в България. Една от най-тачените звезди на балканската музика ще изнесе голям концерт на 15 юни 2022 г. в зала “Конгресна” на Дворец на културата и спорта – Варна, с начало в 20:00 ч. Фолк долът пък ще подгрява публиката със своите хитове преди излизането на сръбската легенда на сцената.

ЦЕЦА СИ ПОКАЗА ГАЩИТЕ ПРЕД 2000 ЧОВЕКА В СОФИЯ

„За мен ще бъде удоволствие да бъда на една сцена с кралицата на сръбската музика — Ceca! Очакваме ви на 15 юни от 20:00ч. в Дворец на културата и спорта — Варна“ – сподели попфолк певецът.

Изпълнителката на вечните „Кукавица” и “Trepni” ще представи пред хилядите си български почитатели, най-доброто от впечатляващата си музикална кариера, до днес. На живо ще звучат големите й хитове, сред които „Zabranjeni grad” „Zaboravi“, „Pile“, „Maskarada“, „Beograd“, „Lepi grome moj”, „Gore od ljubavi“, „Lepotan”, „Tacno je“, „Dokaz“ и много други.

МИЛЕ КИТИЧ ЗАЛОЖИ НА МЕДИ

Така легендарната сръбска певица ще отбележи 35 години на сцена с грандиозно балканско парти в началото на лятото. Тя обещава незабравимо шоу и големи изненади за всички присъстващи на концерта в морската ни столица.

Цената на билетите е от 30 до 60 лв. според мястото в залата, а на терен ще бъдат разположени и ВИП маси с 10 места, на цена 1500 лв.

Top