Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗВОДА

ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗВОДА

цеци красимирова ceci krasimirova

Цеци Красимирова се развежда! Бившата на Гонзо реши да отговори на слуховете за раздяла с мъжа й Майкъл Струмейтис, които витаят из медиите в последните няколко месеца.

Ето какво написа красавицата:

„Скъпи приятели, странно е поне за мен, как при всички сериозни проблеми в държавата и света, хората продължават активно да се интересуват от това кой се e развел и какво се случва в личния му живот. Затова се обръщам към вас и ви поднасям истината, за да спрат да циркулират измишльотини и спекулации в публичното пространство. Още през есента на 2022 г. проведох сериозен разговор със съпруга ми. Именно тогава взехме решението и сметнахме, че е по-добре и за двама ни, да се разделим.

Една от основните причини е, че многократно ми отказваха виза за Америка, без значение, че съм омъжена за американски гражданин. За всеки един е ясно, че един петгодишен брак няма как да оцелее, когато съпрузите живеят на различни континенти. Все още съм в процес на развод, който върви малко тромаво, но това никак не ме тревожи. По-важното е, че с Майкъл запазихме много добри и приятелски взаимоотношения.

ЦЕЦИ КРАСИМИРОВА СЕ РАЗВЕДЕ С МИЛИОНЕРА, ВЪРНА СЕ В БЪЛГАРИЯ

Продължаваме активно да работим заедно, все пак се познаваме от цели 15 години. Лично аз винаги съм била привърженик на приключването на отношенията с блага дума и с разбиране. Между другото, интересен факт е, че през годините имахме с Майкъл кратки раздели и благодарение на тях си дадох сметка за „истинските приятели“. Хора, които са с теб, защото имат някакъв интерес.

Радвам се, че осъзнах това! Освободих се от фалшиви връзки! В живота си видях доста, опитах доста и обиколих доста. Мисля, че дори се пренаситих. Мечтаех си за един тих и спокоен живот. Сега имам точно това и съм по-щастлива отвсякога. Пътувам често до Барселона, но бързо се връщам, защото моите седем котки имат нужда от мен.

Top
>