Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЦЕЛИ 7 НОВИ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛА ПРЕВЗЕМАТ ЕФИРА

ЦЕЛИ 7 НОВИ БЪЛГАРСКИ СЕРИАЛА ПРЕВЗЕМАТ ЕФИРА

сериала

Конкуренцията между телевизиите минава на ново ниво тази пролет. То е далеч по-скъпо и сложно за осъществяване в сравнение с всичко, произвеждано от тях до момента. Затова пък обещава да остане актуално дори и след години, засенчвайки с блясък и новините, актуалните предавания, и риалити форматите, на които доскоро медиите залагаха в борбата за зрители. Тази нова територия, на която ще се вихри конкуренцията между телевизиите през пролетта, са българските сериали.

Вече изнасят реквизита на „Откраднат живот“

След цели 10 успешни сезона в ефира на Нова телевизия „Откраднат живот“ официално свършва. Екипът обяви, че сезон 11 ще се казва „Финалът“ и действително ще бъде финал на продукцията. Акторът Васил Бинев, чийто герой е олицетворение на злото в сюжета, обяви, че реквизиторите вече опразват сградата, в която доскоро се снимаше.

Макар да е последен, „Финалът“ залага на нови лица. Това са Алекс Сърчаджиева, която ще играе лекарка в екранната болница „Св. Анастасия“, и Любо Нейков, който ще бъде баща на героинята й.

Новият директор на болницата ще е Мазов – Моню Монев. А Борис – героят на Наум Шопов, ще продължи да въплъщава добрите намерения.

“ОТКРАДНАТ ЖИВОТ” ПРИКЛЮЧВА ЗАВИНАГИ

„Откраднат живот“ стартира с 12 епизода преди 5 години. Тъй като имаше добър рейтинг Нова телевизия поръча продължение. Последваха три пълни сезона, а за сезон 4 бе планирано да е последен.  Зрителите обаче искаха още и още, особено след като се включиха любимци на публиката като Юлиан Вергов и Владо Карамазов. В крайна сметка бяха произведени цели 600 епизода. Сезон 11 тръгва на 23 февруари.

„Братя“ се завръща с нов сезон

След като криминалната драма „Братя“ стана хитът на сезон есен 2020, Нова телевизия реши да има продължение. То тръгва също от 23 февруари и централните роли в него отново ще се изпълняват от Калин Врачански и Владимир Михайлов. Продуцентът Краси Ванков забелязал, че зрителите обичат да разплитат мистерии.

Затова възложил на сценаристите в центъра на новите епизоди да бъдат тайните и загадките. Те ще представляват своеобразен пъзел, който зрителите ще могат сами да подреждат.

СНИМАТ “БРАТЯ” НА МИНУС 10 ГРАДУСА

Най-вероятно основните въпроси в него ще се въртят около истинския баща на „лошия“ брат Драго/Денис, който остана резакрит в сезон едно.

„Съни бийч“ готви и нов сезон

Феновете на Бойко Кръстанов и Иво Аръков, както и целият екип на сериала „Съни бийч“ в момента палят свещи с молитва младежката комедия най-накрая да види бял свят от началото до края. Както е известно, тя гръмна миналата пролет в ефира на бТВ след две години отлежаване, но заради пандемията телевизията реши да излъчва повече новини и брифинги и спря комедията след епизод 4.

от 21 часа на 26 февруари обаче тя се завръща на екран – отново от първия епизод. Така всеки, който е забравил или пропуснал основните сюжетни линии, ще може да се запознае с тях.

Сред лицата на „Съни бийч“ са едни от най-актуалните млади актьори у нас. Освен Аръков и Крастанов, това са скандалният, но талантлив Явор Бахаров, Евелин Костова, Лидия Инджива и едни от най-ярките звезди на родната сцена – Пенко Господинов, Стоян Радев и др.

„Белези“ разказва драмата на две сестри

Новата драма по бТВ разказва историята на две сестри – в ролите на Анастасия Лютова и все още непозната в България  бивша манекенка Вера Йорданова. В сериала главна роля има един от най-добрите и най-награждавани български театрални актьори – Валентин Ганев, както и Пенко Господинова, който е реалната половинка в живота на Анастасия Лютова.

След доста години далеч от киното в сериала е поканена и Ирен Кривошиева. В него участва и Албена Колева – дъщеря на Тодор Колев. Любопитно е, че няколко от актьорите в „Белези“ играят в „Съни бийч“. Това са Иво Аръков, Пенко Господинов, Стоян Радев и Виктория Николова.

Сериалът засеае е от 14 епизода и тръгва на 22 февруари от 21 часа. Работата по него започна още през есента и се очаква качеството му да е доста високо.

„Ол инклузив“ излиза със зимен сезон

Ваканционната комедия „Ол инклузив“ излиза с трети сезон тази пролет. Този път историята ще се развива през зимата. Новите епизоди са снимани в Банско. Актьорите споделят, че на снимачната площадка температура на моменти е падала до минус 12 градуса, но това не отказало никого от работата, напротив – били са още по-убедителни в своите роли.

Продуцентът Краси Ванков обяви, че оснавна тема в новите пезиоди ще бъде красотата на българския фолклор и традициите ни. А мисията на сериала е да припомня колко са хубави нашите курорти.

Стартът на новите епизоди е 5 март. Основните актьорите продължават да са Ненчо Балабанов, Алена Атанасова, София Маринкова и Любен Кънев.

Юлиан Вергов изгрява в „Отдел Издирване“

Юлиан Вергов се завръща в Нова телевизия, но не като любимия на зрителите на „Откраднат живот“ доц. Банков, а в нов криминален сюжет. Героят му в поредицата „Отдел Издирване“ е инспектор Камен Попов, а колежката му от Народния театър Ана Пападопулу е бившата съпруга на Попов – Ралица Петкова.

В основата на сюжета е мистериозно убийство, довело до трагедия и драматични последици в семейството им. В сериала участват някои от най-добрите актьори на българската сцена като ИВан Бърнев, Христо Петков, Цветан Алексиев и младата Елена Телбис.

Очаква се сериалът да се доближава до „Дяволското гърло“ като качество, но дали тези очаквания ще бъдат оправдани, ще стане ясно едва след като го видим ве фир. Стартът е на 26 февруари, 21 час.

БНТ отваря „Порталът“

Този сезон БНТ залага на минисериал, който се състои само от 6 епизода, но пък заявката на екипа е, че качеството им ще бъде много добро.

Името на проекта е „Порталът“. Основният актьор в него е нашумелият от „Вездесъщият“ Велислав Павлов, който се включи в продукцията след участието си в „Откраднат живот“.. Неговият герой преминава през времето.

Той пътува между 2019-а и 1979г, сблъскваайки се със социалистическото минало на страната ни. Стартът на сериала все още не е обявен официално, източници на „Уикенд“ твърдят, че се планира да е през пролетта. В него освен Павлов участват популярни актьори като Стефка Янорова, Геро, Дарин Ангело, Свежен Младенов, Мария Стефанова, певицата Мария Илиева, Борис Луканов и Христо МУтафчиев.

 

Top