Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ЧААТАЙ УЛУСОЙ ВЗЕМА 2 МИЛИОНА ЛИРИ НА ЕПИЗОД

ЧААТАЙ УЛУСОЙ ВЗЕМА 2 МИЛИОНА ЛИРИ НА ЕПИЗОД

безпощаден чаатай улусой chaatay ulusoi

Красавецът Чаатай Улусой стана най-скъпоплатеният турски актьор. Тези дни стана ясно, че той вече има нов порект и се е договорил за най-голямата сума от два милиона турски лири (68 150 евро) на епизод за участието си в новия сериал „Безмилостен“ на телевизия FOX.

С този хонорар той бие рекорда на друг любимец – Къванч Татлъту, получаващ по 1,5 милиона турски лири на епизод за снимките във втория сезон на сериала „Семейство“.

В новия проект „Безмилостен“ Улусой влиза в ролята на Левент – младеж, който постъпва в армията, оставяйки любимата и семейството си. Завръщайки се, той ще се превърне в безмилостен човек, който страда от непредвидени обстоятелства.

Чаатай Улусой е известен в България с ролите си в сериали като „Огледален свят“, „Пътят на Емир“, „Кварталът на богатите“, „Вътрешен човек“. Скоро новата му поредица се очаква да бъде показана и у нас.

ЧААТАЙ УЛУСОЙ ВЗРИВИ ЕФИРА С „БЕЗПОЩАДЕН“

Любопитно за него е, че той има български корени. Баща му Айлин е български емигрант, а майка му – Рефие, е с босненски корени. Красивият и атлетичен мъж започва кариерата си на модел през 2010 година, участвайки в конкурса „Мистър Турция“, който печели, пише „Галерия“.

След това стартира и актьорската си кариера и прави първия си голям пробив с телевизионния сериал „Кръстих я Фериха“. С ролята си на Емир в проекта той впечатлява младата публика. Улусой стана известен и в международен план, като изигра главната роля в първия турски сериал на Нетфликс: „Хакан: Пазителят“. Надарен с талант и харизма, Чаатай със сигурност го чака още по-бляскава кариера.

Top
>