Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЧАСТНИ САМОЛЕТИ, МЕЗОНЕТ В ЛОНДОН И ДРЕХИ ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ – КАК СЕ ПРЕОБЪРНА ЖИВОТЪТ НА ЖИВКО ДОБРЕВ

ЧАСТНИ САМОЛЕТИ, МЕЗОНЕТ В ЛОНДОН И ДРЕХИ ЗА ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ – КАК СЕ ПРЕОБЪРНА ЖИВОТЪТ НА ЖИВКО ДОБРЕВ

живко добрев jivko dobrev

Ако през последните години се превърна в тенденция младите да искат да станат изпълнители, за да са богати, то фолк певецът Живко Добрев я оборва тотално. Животът му потръгна веднага щом напусна музиката. Изпълнителят на едва няколко хита от близкото минало заряза музикалната си кариера и заживя в Дубай, където се покри от завистливите очи.

Не е ясно как е успял да се замогне, но начинът му на живот днес е мечтата за всяка плеймейтка у нас – скъпи дрехи, луксозни автомобили, частни самолети, екзотични почивки в топ хотели. Живот като приказка.

В момента Живко живее в Лондон и рядко се сеща за родния Пловдив.  Живее в небостъргач в Canary Wharf –  един от най-скъпите жилищни комплекси в британската столица. Въпреки че избягва да показва кадри от дома си, е известно, че живее в мезонет, а цената на подобно жилище ще изправи косите и на родните богаташи.

Често може да бъде видян в едни от най-луксозните места и частни клубове, в които не можеш да влезеш, освен ако не си член. Също така се вижда от неговите постове, че той често лети до Мароко и Франция, като отсяда само в най-луксозните хотели, в които една нощувка се равнява на заплатата на средностатистически българин за цяла година.

Често лети в бизнес класи или с частен самолет. Трансферът между европейските столици с частен самолет струва между 40 и 100 хиляди евро. Когато си е в Лондон пък движи с последен модел „Мерцедес“, чиято цена в момента е около 200 000 евро.

ЖИВКО ДОБРЕВ СТАВА СЪСЕД НА ЛУДИЯ РЕПОРТЕР, УРЕДИ СЕ С ЛУКСОЗЕН ПАЛАТ

Живко не пести пари и за аутфита си, като само чантата му „Хермес“, която е от истинска крокодилска кожа, струва 73 хиляди евро. На някои от снимките си позира с часовник АР, струващ над 50 000 евро.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от ✘ Zhivko Dobrev️ ✘ (@zhivko_dobrev)

Top