Вие сте тук
Начало > Шоу > ЦИТИРИДИС НЕ СДЪРЖА СЪЛЗИТЕ СИ НА ФИНАЛА НА ШОУТО

ЦИТИРИДИС НЕ СДЪРЖА СЪЛЗИТЕ СИ НА ФИНАЛА НА ШОУТО

николаос цитиридис nikolaos citiridis

Николаос Цитиридис не успя да сдържи сълзите си, докато се сбогува с публиката и екипа на вечерното шоу. Ето какво заяви водещият:

„Много ви благодаря за подкрепата, защото тази последна седмица беше изключително емоционална. Много хора ми писаха, много хора ми звъннаха, всеки коментираше, всеки приемаше по свой собствен начин спирането на Шоуто и това, което много ме радва, е, че всъщност нямаше безразличен човек към всичко това. И за тези четири години в телевизията, разбрах, че всъщност именно безразличието и апатията са тежестите, които влачат всичко надолу и от които няма кой да те освободи, освен самият ти. Чак тогава нещата могат да се променят.

ЦИТИРИДИС СЕ ЗАВРЪЩА С НОВО ШОУ И ПО-ВИСОКА ЗАПЛАТА

Много съм щастлив, че това предаване, макар сега да приключва, всъщност даде началото на нещо невероятно. На много невероятни истории.

Това шоу даде началото и на един съвсем друг тип говорене по телевизията – без да обиждаме, без да крещим, без да се репчим, без това да не можем да си признаем грешките. Напротив, ние си признавахме грешките и после умеехме да им се смеем. И да ги превърнем от дефект в ефект, по-добре от абсолютно всички.

Това е от нас, ние си тръгваме от тук, няма да ставам политик, затова мога да ви дам едно-единствено обещание, което ще бъде изпълнено – ще се видим пак, в друга форма, в този свят! Благодаря ви много!“

Top
>