Вие сте тук
Начало > Шоу > ЦИТИРИДИС СЕ ЗАВРЪЩА ТАЗИ ВЕЧЕР С ПУБЛИКА, БЕНД И ПЕВИЦАТА ИВАНА

ЦИТИРИДИС СЕ ЗАВРЪЩА ТАЗИ ВЕЧЕР С ПУБЛИКА, БЕНД И ПЕВИЦАТА ИВАНА

шоуто-цитиридката-николаос-цитиридис

След едномесечна ваканция „Шоуто на Николаос Цитиридис“ се завръща с нова сила – амбицията на неговите създатели е то да бъде още по-забавно и по-провокативно.

Какво да очакваме още от завръщането на предаването сподели самият Николас Цитиридис в „Тази сутрин“. На 1 февруари водещият празнува и рожден ден. Той става на 27 години.

„Мога да обещая, че ще има изненади. Това ми е работата, разбира се – да изненадвам хора. Ще има ново лице в предаването“, каза Цитиридис.

„Най-важното е, че зрителят ще бъде много важна съставка в шоуто, защото той ще започне да участват много повече – хората ще влязат в студиото. Имаме една много симпатична рубрика – „Мамо, дават ме по телевизора“, разказа той.

„Буквално всеки човек ще може да пише на шоуто. Ако има какво да каже за две минути, да дойде да го каже тук. Един от първите хора, които ще дойдат при нас, ще бъде човек, който ще се опита да прочете мислите на зрителите“, разкри Николаос.

„Тази година ще бъде много внимателен, ще стъпвам лекичко, но категорично“, обеща водещият.

„Една година мина, а толкова много неща се случиха. Това място е наистина нереално училище“, допълни той.

„Това беше едно много добро време за утъпкване на пътя. Това, че бях без публика, някак си го преживях. Но това, че ми взеха бенда беше най-гадното нещо“, оплака се Цитиридис.

„От довечера започваме с публика, с бенд, с мен и с първи гост – Ивана. Само аз и премиерът Борисов си празнуваме рождения ден с Ивана. Надявам се да ме поздрави с метъл вариант на песента „Води ме в някоя квартална кръчма“, каза Цитиридис.

„Пожелавам си да съм заобиколен от същите хора, които ме обичат, подкрепят и ми помагат да бъда най-доброто от себе си. Да си бъдат около мен, да не ме оставят“, каза още той.

 

Top
>