Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАК ДА ПОКАЖЕШ НА МОМЧЕ, ЧЕ ГО ХАРЕСВАШ

ЕТО КАК ДА ПОКАЖЕШ НА МОМЧЕ, ЧЕ ГО ХАРЕСВАШ

love-

Напоследък все по-често момичетата се заемат с тежката задача да „свалят” момчетата. Няма нищо лошо да му покажеш/кажеш първа, че го харесваш. Ако си намерила момчето, което харесваш и искаш да го спечелиш, следвай тези стъпки.

Кажи му го директно. Момчетата обикновено са твърде разсеяни, за да забележат намеците, които момичетата правят, за да ги впечатлят. Още повече, ако той не харесва даденото момиче. Така че просто давай направо и му кажи честно какво чувстваш към него. Покани го на среща и действай.

Прояви интерес към хобитата му. Разбери какво харесва и започни да говориш по тази тема. Това не означава да се правиш, че гледаш сериала, който той гледа например, ами просто да покажеш интереса си. По този начин той ще се зарадва, че има съвместим по тази тема събеседник.

Направи му комплимент. Обърни внимание на блузата му и кажи, че ти харесва и го намираш за доста готин. Това ще повдигне мъжкото му его и ще го накара да се замисли за евентуалния интерес, който проявяваш към него. Но най-добрият вариант е да му кажеш директно, че е секси. Така той автоматично ще се загледа в теб и по държанието му впоследствие ще разбереш дали той също е привлечен от теб, или не.

Прояви интерес за живота му. Накарай го да ти разкаже за близките, приятелите, детството си и какво го вдъхновява. Когато някой се интересува от нечий друг живот, е сигурен знак, че го харесва.

Използвай езика на тялото. Момчетата обръщат повече внимание на това, което тялото казва, а не устата. Когато си говорите, приближи се до него и леко допри тялото си до неговото. Със сигурност ще разбере намека ти.

Усмихвай му се. Усмивката е знак на щастие, а това означава, че си щастлива в компанията му.

Осъществи зрителен контакт. Очите казват това, което устните не могат. Гледай го тайнствено, това ще го привлече и накара да разбере, че той не ти е безразличен. А така най-вероятно и ти няма да си му, защото момчетата обичат мистерията и се чувстват длъжни да я следват.

Попитай го дали си има гадже. Това моментално ще покаже, че се интересуваш от него. Ако е зает, ориентирай се към някой друг. Но ако не е, вече той е уведомен, че ти вероятно ще действаш.

Бъди уверена. Мъжете обичат нахаканите жени. Ако си такава около него, със сигурност ще му привлечеш вниманието.

Говори с приятелите му. Попитай тях дали си има гадже. Момчетата си говорят помежду си също като момичета. Ако ги попиташ такова нещо, те ще отидат и ще му споделят, че си питала. По този начин те ти правят услугата да му кажат, че го харесваш. Защото ти ако не си способна, те са.

Смей се на шегите му, дори когато никой не го прави. Това означава, че само ти си забелязала забавното в тъпата смешка. Значи го харесваш.

Накарай го да разбере, че го ревнуваш. Когато видиш някое друго момиче да е постоянно около него, попитай го за нея и той по тона и погледа ти веднага ще разбере, че ревнуваш. Мъжете много добре разбират тези емоции.

Изненадай го. Сготви любимия му сладкиш или му купи нещо, което харесва. Ще бъде поласкан.

Top