Вие сте тук
Начало > Любопитно > ВАЖНО! ЕТО КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ПАРИТЕ КЪМ СЕБЕ СИ

ВАЖНО! ЕТО КАК ДА ПРИВЛЕЧЕМ ПАРИТЕ КЪМ СЕБЕ СИ

Древнокитайското учение фън шуй отделя особено внимание на привличането на материално благополучие с помощта на парични талисмани.

Първото, което трябва да направите, е да откриете и да активирате зоната на богатството в своя дом или работно място. Тя се намира в югоизточна посока. Лесно може да определите зоната чрез компас.

Ако не разполагате с такъв, имаме друго решение. Къде се намира изток знаем всички – оттам изгрява слънцето. Юг може да се изчисли по слънцето – там то „стои“ в 13 часа. Поделете разстоянието между изтока и юга наполовина и ще получите югоизток.

За активирането на зоната е необходимо да привлечете огромно количество енергия „ци“.

Първо, необходимо е да направите основно прочистване на зоната. Избавете се от боклуците, неотдавна използваните вещи. Спомнете си поговорката – парите отиват при пари. Поставете там символите на пари.

1. Йероглиф на богатството

Йероглифът „фу“, означаващ богатство, достатъчност на всичко, което може да се натрупа“, се продава във всеки китайски магазин. Може дори да го направите сами.

За начертаването на този талисман трябва да използвате обикновено парче картон. Изобразете йероглифа с мастило и четка върху плътна хартия. Сложете последната в портфейл, сейф или кутийка. Именно в тях трябва да съхранявате паричните си средства. Добро място е дори клавиатурата на компютъра в офиса.

2. Триногата жаба

Този талисман е най-разпространен във фън шуй. Жабата е със златен цвят и може да бъде изработена от метал, пластмаса и глина. Случва се да я срещнете от нефрит и оникс.

Тази фигурка не само ще привлече пари в дома ви, но и ще го направи красив.

3. Монети

Китайците използват монети като амулети, помагащи да се привлече финансовото благоденствие. Връзват ги с червена лента или копринено въже за стената в зоната на богатството в спалнята или кабинета за привличане на финансови средства.

4. Бюрото

То трябва да бъде обърнато на юг или на югоизток – така привличате славата и парите. Разположението на вещите на работното място също е от значение. За да печелите пари чрез работа на компютъра, той трябва да бъде поставен в левия горен ъгъл на бюрото. Там е зоната на богатството.

Ако поставите телефона си в десния горен ъгъл на бюрото – той ще привлича нови партньори. Настолна лампа или метален предмет в далечната лява част на масата ще привлича финансов успех.

5. Аквариум с рибки

Той е силен магнит за привличане на богатство. В идеалния случай трябва да имате 9 рибки – осем златни и една черна.

Поставете аквариума в югоизточния край на дома си. Трябва да знаете, че ако рибка умре, според фън шуй се смята, че тя извежда от живота на своя собственик неприятности, неща, които не са си стрували и е било необходимо да бъдат сменени.

6. Дървото на парите

Препоръчва се да го сложите на бюрото си или близо до него. Ще ви донесе просперитет.

Подходящи растения за зоната на богатството са обикновените теменужки с лилави цветове. Листата на тези растения наподобяват монетки, а лилавото е цветът, който има пряко отношение с успеха.

източник: profit.bg

Top