Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ГАДЖЕТО НИ Е С НАС ЗАРАДИ ПАРИТЕ

ЕТО КАК ДА РАЗБЕРЕМ, ЧЕ ГАДЖЕТО НИ Е С НАС ЗАРАДИ ПАРИТЕ

love-гаджето

Замислял ли си се дали гаджето ти не е с теб, само заради парите? Случва ли се тя постоянно да иска нещо от теб, подаръци, дрехи? Винаги ли ти плащаш сметките? Тя сърди ли се, ако ѝ кажеш, че няма да ходите никъде през уикенда и ще си останете у дома? Ако имаш съмнение, че гаджето ти обича повече портфейла ти, отколкото теб, тогава трябва да прочетеш тази статия.

Тя настоява ти да плащаш винаги. Отивате на кино, на по кафе или се събирате да играете билярд с приятели. Където и да ходите, гаджето ти никога не иска да плаща нищо. Тя просто очаква, че щом ти си момче, трябва да покриваш всички сметки. Свикнала е така и няма намерение тя да плаща каквото и да е. Сам разбираш, че тя няма финансови проблеми, но когато е с теб, не смята за нужно да си плаща разходите. Определено има за какво да се съмняваш.

Тя изисква да ѝ купуваш подаръци. Момичетата обожават подаръци и е прието гаджетата им често да правят жестове. Разбира се, тези подаръци не винаги опират до пари. Можеш да направиш картичка, да ѝ подариш колаж с ваши снимки или малко плюшено мече. Проблемът идва, когато тя настоява да ѝ купуваш подаръци и иска скъпи, луксозни неща. Ако тя ти се цупи, когато ѝ вземеш нещо дребно или евтино, помисли си дали те обича наистина.

Още от началото на връзката ви, тя се е интересувала какви финансови възможности имаш. Случвало ли ти се е тя да те разпитва с какво се занимават родителите ти или с колко пари разполагаш? Забелязал ли си тя да се впечатлява от скъпи вещи, които притежаваш, например смартфона ти, кола (ако имаш такава). Това са важни фактори, които отначало може да не си забелязал, но по-късно да ти направят впечатление.

Променя ли се отношението ѝ, когато ѝ направиш подарък? Помисли си как се държи тя с теб. Ако забележиш, че става много по-мила и любеобвилна, когато получава скъпи подаръци от теб, значи я интересуват само парите ти. Ако през останалото време ти се цупи, но бързо забравя, когато я поглезиш, значи има нещо гнило.

Сърди се, когато не ходите никъде през уикенда. Ти искаш да си починеш малко и да останеш вкъщи събота и неделя. Но тя иска да я водиш на дискотека, на почивка или на ресторант. Ако ѝ кажеш, че нямаш възможност в момента, тя полудява и държи да се видите и да я заведеш на хубаво място.

Top
body>