Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАК ДА СЕ СНУШАВАТЕ С МНОГО НАДАРЕН

ЕТО КАК ДА СЕ СНУШАВАТЕ С МНОГО НАДАРЕН

love

Кама Сутра има най-разнообразни пози, но понякога те рязко намаляват заради твоята или неговата физиология – той обича краката ти да са вдигнати високо, на теб пък ти изтръпват и ти става неприятно. Ти обичаш позата „лъжички“, неговият член обаче е малък и постоянно се изплъзва. И още десетки такива примери.

Виж как да избереш най-добрата секс поза за вас, за да ви бъде максимално комфортно и на двамата:

Малък пенис – най-подходящата поза в този случай е „кучешката“. При останалите пози като например той отгоре, тя отгоре, стоейки, седейки и т.н. пенисът не се усеща достатъчно и жената остава незадоволена. Освен в кучешката, жената ще изпита удоволствие и ако постави възглавничка под таза си. Другият вариант е да е в мисионерската и да повдигне краката си високо, ако ѝ е удобно.

Дебел пенис – уж повечето жени искат партньорът им да е надарен, но когато попаднат на такъв, започват да се оплакват. При мисионерската поза на момичето ѝ е тежко, при кучешката – на мъжа му е неудобно. Специалистите препоръчват двамата да са изправени или жената да е седнала на масата, а той да е прав. Другият вариант е той да е легнал със сгънати крака в коленете, а тя да се е облегнала с гръб на бедрата му.

Разлика в ръста – това не е проблем, ако разликата е няколко сантиметра. Има обаче двойки, при които разликата е повече от 30 сантиметра. Те трудно могат да правят секс прави или в „кучешката“. Но разбира се всеки проблем си има своето решение. Може момичето да лежи по корем на ръба на леглото, а той да е на колене на пода. Мисионерската също е подходяща, особено когато момичето е отгоре.

ХВАНИ ГО С РЪКА ЗА…

Top