Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЕТО КАКВО НИКОГА НЯМА ДА ПРОМЕНИШ В ГАДЖЕТО СИ

ЕТО КАКВО НИКОГА НЯМА ДА ПРОМЕНИШ В ГАДЖЕТО СИ

love

Обикновено, когато двама души започнат връзка в началото, те не разкриват на 100% своя характер. С течение на времето обаче, и двамата се отпускат и започват да показват и своите негативни качества. В такива моменти партньорите искат да променят някои неща у другия. Този вреден навик, за съжаление, често е причина една връзка да се разпадна. Човек трябва да приема половинката си такава, каквато е, без да иска да я променя. И ако все пак си мислиш и искаш да промениш нещо у гаджето, виж кои са нещата, които със сигурност винаги ще си останат същите:

Връзката със семейството – ако гаджето ти е изключително привързано към своето семейство, то няма как той да се промени само защото на теб това не ти харесва. Ако пък половинката ти не е особено близка с роднините си, каквото и да правиш, тя няма да се сближи заради теб.

Религията – факт е, че има хора, които са склонни да сменят религията си от любов, но те са малцина. Невъзможно е да накараш един атеист да повярва в Господ и да започне да ходи на църква, както и е невъзможно да накараш един вярваш да започне да мисли и твърди, че Бог не съществува. Напълно възможно е връзката ви да не потръгне, ако двамата имате напълно противоположни начини на мислене относно религиите.

Отношението към децата – някои хора обичат деца и нямат търпение да станат родители, докато други предпочитат да живеят само с половинката си и евентуално с някой друг домашен любимец. Ако гаджето ти не обича децата, не си мисли, че с течение на времето това ще се промени и той ще поиска деца. Също така е нехуманно да убеждаваш гаджето си, което иска да стане родител, че животът е достатъчно хубав и без деца. Щом се разминавате по тази важна тема, по-добре се разделете, за да избегнете излишно страдание.

Пороците – ако половинката ти има проблеми с алкохола и/или наркотиците, то тя определено се нуждае от твоята подкрепа, но не е сигурно, че ще успее да се справи с тези пороци. При такива проблеми е важно човек сам да поиска да се справи с тях, а не някой друг да го иска от него.

Начинът на комуникиране – всеки човек комуникира с останалите по свой собствен начин. Няма как да накараш гаджето ти да стане по-общително или по-често да дава думата на другите, ако е от разговорливите.

Top