Вие сте тук
Начало > Любопитно > ВАЖНО! ЕТО КОИ ВЪПРОСИ ДА ЗАДАДЕШ НА ПЪРВА СРЕЩА

ВАЖНО! ЕТО КОИ ВЪПРОСИ ДА ЗАДАДЕШ НА ПЪРВА СРЕЩА

Срещите могат да бъдат изтощителни – какво да облечем, къде да се видим, кой ще плати, какво да ядем? Опитайте се да не го мислите чак толкова – едва ли това ще е човекът, за който ще се ожените. Но все пак не е лошо да знаете с кого си имате работа. А колкото по-бързо го разберете, толкова по-лесно ще можете да решите как да продължите нататък с този човек.

Първата среща е като интервю – целта е да се опознаете. Забавлявайте се, но опитайте да следвате тези правила: Не говорете по телефона. Задайте няколко въпроса (но не прекалявайте). И не взимайте нещата твърде сериозно. Ето няколко въпроса, които ще ви помогнат по време на първа среща:

1. Какво е твоето хоби?

Винаги е добре да знаем с какво обича да се занимава новият ни приятел, защото хобито често се оказва основен приоритет в живота на един човек.

2. Каква музика харесваш?

По този начин можете да научите много за начина на живот на един човек.

3. Готвиш ли?

От отговора ще се ориентирате какво е отношението на човека като цяло към домашните задължения.

4. Имаш ли много приятели?

Така лесно ще научите за социалния живот на вашия човек.

ЕТО ЗАЩО ИСКАМЕ ДА СЕ КЛАТИМ С БИВШИЯ

5. Какво работиш и харесва ли си?

Каква е професията или образованието не е никак за пренебрегване. Също така ще разберете какви са намеренията на този човек в тази професионална сфера.

6. Близки ли сте с родителите ти

Отношенията с родителите са много важни. Всеки има някакви конфликти с родителите си, но ако той гордо ви заяви, че ги мрази или изобщо не общува с тях, това говори за много объркана личност.

7. Може да попитате какви отношения търси, излизайки на срещи

Важно е да знаете как човекът отсреща вижда любовния си живот в момента и какво иска да промени в него (или пък какво не иска).

ЕТО КОЕ ПРАВИ ЕДИН МЪЖ ИСТИНСКИ ЛЮБОВНИК

източник: teenproblem.net

Top