Вие сте тук
Начало > Любопитно > КАК ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ГАДЖЕТА?

КАК ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ ГАДЖЕТА?

love

Когато харесваш някого, искаш да излизате по-често, правите готини неща и се забавлявате заедно. Така среща след среща се опознавате и се сближавате. Но в един момент се чудиш в какви отношения сте. Всичко върви прекрасно, но се оказва, че не знаеш в какви отношения сте точно. Няма как да питаш, защото ти е неудобно. Как да разбереш, че вече ходите?

Няма нелепа тишина. В началото, може да има нелепа тишина, защото се притеснявате. Това е съвсем нормално, просто не можете да се отпуснете. С времето се отпускате, опознавате се и разговорите започват да вървят гладко. Това е знак, че отношенията ви се развиват добре.

Разсмивате се взаимно без особени усилия. Не е нужно да правиш фокуси, за да разсмееш партньора си. Чувството за хумор е важно и при двамата, защото ако смяташ, че той/тя е скучен/на, тогава няма защо да излизаш с този човек. Затова е чудесно, ако успявате да се смеете и да си прекарвате добре времето заедно.

Има интерес и от двете страни. Ако има интерес и той/тя те търси, значи всичко е наред. Това лесно ще си проличи, ако се търсите взаимно, излизате често и прекарвате много време заедно. Знай, че ако другият не иска да бъде с теб, просто ще спре да ти отговаря и ще изчезне. Но ако никога не отказва срещи, значи всичко върви чудесно.

Клишетата по телефона не съществуват за вас. Телефонното обаждане е нещо много важно, което е позабравено от тийнейджърите, най-вече заради чатенето. Ако не се притесняваш да говориш по телефона с новото си гадже, значи всичко е наред. Загърбили сте клишетата по телефона и сега говорите съвсем нормално, отпуснато и не се притеснявате.

Правите всичко заедно и ви е интересно. Ако не сте един за друг бързо ще си омръзнете. Ще ви писне и ще започнете да се дразните. Но ако правите много неща заедно, излизате често и се наслаждавате взаимно на компанията си, значи вече не ходите просто на срещи.

Правите секс. Това е една много важна стъпка, която трябва да обмислите добре. Сексът не винаги означава, че сте гаджета, особено ако го правиш с човек, с когото малко се познавате. Но ако излизате от доста време, познавате се добре, има интимност и близост, тогава сексът може да означава, че наистина сте в сериозна връзка.

Top