Вие сте тук
Начало > Любопитно > ЛЮБИМИТЕ ПОЗИ ИЗДАВАТ ХАРАКТЕРА

ЛЮБИМИТЕ ПОЗИ ИЗДАВАТ ХАРАКТЕРА

love-гаджето

Представителите на двата пола имат своите предпочитания по време на секс. Всеки човек си има любими пози, които му доставят най-голямо удоволствие. И именно позите разкриват доста за характера на човек. Разбери повече за себе си или за партньорката си, благодарение на любимите пози:

Ездачка – жените, които си падат по тази поза, обичат да командват и да държат нещата под контрол. Обикновено мъжете нямат нищо против тази поза, защото имат възможност да се наслаждават на женското тяло, да го галят и да си играят с гърдите на партньорката.

Мисионерска поза – тази поза се харесва на по-голяма част от представителките на нежния пол. При нея двамата партньори имат визуален контакт и и има близост. В мисионерската поза жените имат възможност да извършват движения със задните си части, за да си доставят допълнително удоволствие.

Лъжички – движенията в тази поза помагат на двамата партньори да се слеят в едно. Усещането е почти като при мисионерската поза – близост и сливане.

Кучешката – жените, които харесват тази поза, обичат от време на време да отприщват скритите си животински инстинкти. Тази поза се харесва и на мъжете, защото им доставя по-голямо удоволствие. При кучешката дамите имат възможност да управляват дълбочината на проникване. При тази поза оргазмът и удоволствието по време на акта са гарантирани.

Top
body>