Вие сте тук
Начало > Любопитно > СУТРЕШНОТО ПОМПАНЕ ТОПИ МАЗНИНИ

СУТРЕШНОТО ПОМПАНЕ ТОПИ МАЗНИНИ

love-

Учени от Кралския университет в Белфаст са категорични, че чрез сутрешното помпане се отслабва. Сутрешните страсти стимулират всички мускулни групи, а ползата за сърцето и белите дробове е като от тренировка във фитнеса.

Данните от проучването показват, че правенето на сутрешният секс поне три пъти в седмицата намалява риска от инфаркт и инсулт до 50 процента. А по-редовното му практикуване води до подобряване на кръвообращението и понижаване на високото кръвно налягане.

Ласките по изгрев са и чудесно средство против настинка, защото стимулират имуноглобулин А (IgA) – първата защитна линия на имунната система. Учените обаче съветват да не се прекалява с палуването. Оказва се, че сексуалните контакти повече от три пъти седмично намалявали защитните сили на организма.

Специалистите обясняват още, че в миговете преди оргазъм, нивата на хормона окситоцин се покачват драстично. Благодарение на това вещество хората се чувстват цялостно по-добре. То зарежда тялото с мощни ендорфини. И помага за облекчаване на различни състояния – от артрит до мигрена.

Те са и химичната тайна на организма ни, която ни кара да се чувстваме щастливи.
Сексът след сън е и идеално средство за поддържане на здравословното тегло. С други думи екшънът след събуждане намалява и риска от диабет.

Горещият сутрешен секс освен това помага на хората да се освободят от стреса, тъй като потиска производството на хормона кортизол, който е сред основните виновници за психологическата ни изтощеност.

Top