Вие сте тук
Начало > Любопитно > ВАЖНО! ТЕЗИ НЕЩА ВРЕДЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ИЗНЕВЯРАТА

ВАЖНО! ТЕЗИ НЕЩА ВРЕДЯТ ПОВЕЧЕ ОТ ИЗНЕВЯРАТА

love

Несъмнено една от непростимите грешки, които човек може да допусне във връзката си, е изневярата. Всъщност обаче има и други действия, които могат да навредят на отношенията с любимия човек, пише woman.bg. Научете по какъв начин губим близостта с партньора си, без да предаваме доверието му и как оставяме любовта да ни напусне неусетно.

Твърде много вечери „по мъжки“ и „по женски“
Известно е, че за да поддържаме стабилна и щастлива връзка, е необходимо и ние, и половинката ни да разполага с личното си пространство. Прекрасно е да не загубваме контакт с приятелките си, но в същото време трябва да запазим близостта с любимия си човек. Ако имате усещането, че той се среща твърде често с приятелите си и по този начин се отдалечавате един от друг, несъмнено трябва да обсъдите чувствата си, защото в противен случай рискувате да се зародят спорове в бъдеще.

Гледането на порно
Да, гледането на порно може да повлияе и то негативно върху сексуалния ви живот, ако партньорът ви прекалява с него. Разбира се, ако имате подобен проблем, е добре преди да обвинявате половинката си, да се запитате защо той е предпочел да гледа еротика, вместо да я сподели с вас. Понякога гледането на порно при мъжете, когато са обвързани, е признак не само на сексуални, но и на други проблеми във връзката. Най-добрият начин да разберете какво се случва е да поговорите с партньора си и да установите заедно каква е причината той да предпочита порното пред вас.

Липсата на споделяне
Ако някога срещнете двойка, която упорито настоява, че никога не е имала спорове и лоши моменти, знайте че това е лъжа. Всъщност може би има много по-дълбоки проблеми от хората, които се карат често. Добре е да знаете, че конфликтът може да бъде полезен, защото в него се заражда истината. Ако помежду ви има разногласия, е най-добре те да бъдат изречени.

Криенето на финансови проблеми от любимия
Никога не крийте финансовите си проблеми от партньора, особено ако живеете заедно. Всяка връзка се крепи на взаимно уважение и доверие, а когато между вас съществуват подобни тайни, те ги разрушават. Бъдете откровени с любимия си човек и не скривайте неуспехите и слабите си моменти.

Контактът с бивши
Макар и да сте убедени в приятелските си чувства или тези на бившия ви приятел, би било добре да се въздържате от чести контакти. Все пак там, където е текло, винаги ще тече. Дори половинката ви да не показва несъгласието си, със сигурност не би била очарована от срещите ви с бившия.

Слабата комуникация
И невъзможността да се разделите със смартфона си дори и само за час. Никога не пренебрегвайте комуникацията помежду ви и не избягвайте приятните разговори с любимия, защото липсата на споделяне, ще доведе до отчуждение.

Работохолизмът
Не превръщайте офиса си във втори дом, защото рискувате да се отдалечите от половинката ви, която ви очаква вкъщи. Дори връзката ви да изживява труден момент и да нямате желание да прекарвате много време у дома, се постарайте да разрешите проблемите си и да не бягате от тях.

Криенето на душевен проблем
Не се срамувайте да осведомите човека, с когото споделяте живота си, ако страдате от душевен проблем, защото тайните винаги излизат наяве и то в най-неочаквания момент.

Top