Вие сте тук
Начало > Любопитно > Пътуване > ВАЖНО: НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТЕЗИ НЕЩА, КОГАТО НАПУСКАТЕ ХОТЕЛ!

ВАЖНО: НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ТЕЗИ НЕЩА, КОГАТО НАПУСКАТЕ ХОТЕЛ!

Почти никой не се замисля какво да прави в последните си минути или часове в хотелската стая, преди да я напусне. Все пак е хубаво да запомните тези 5 съвета, ако искате да бъдете посрещната отново подобаващо на това място. И не се заричайте, че никога повече няма да стъпите там, ако случайно нещо не ви е харесало или смятате, че няма да може да си го позволите.

Платете навреме, за да нямате главоболие. Това че сте отседнали в хотел, не значи, че те са длъжни да ви чакат с часове. Спомнете си, че ако наемете кола, но закъснеете да върнете автомобила в уречения час, то вие ще платите повече. В някои хотели има такава практика. Ако закъснеете и с 30 минути, то ще дължите и лихва. Затова се постарайте да избегнете ненужни драми и платете при първа възможност.

Не забравяйте, ако имате допълнителни разходи! В много държави има градски такси, които не се споменават в рекламите, за да може цената да е по-примамлива. Създайте си навик винаги да проверявате за допълнителните суми, които ще ви се наложи да заплатите. Желателно е да се проучат тези подробности преди да направите резервацията, за да не е късно. Когато напускате хотела, въпреки че бързате, е хубаво да заплатите и допълнителните разходи, които са ви начислени, за да избегнете тяхното бъдещо набъбване.

ВИЖТЕ ОСНОВНИТЕ НЕЩА ТУК!

 

Top