Вие сте тук
Начало > Шоу > ЦВЕТИ КОЛАБИРА НА АРЕНАТА ВЪВ „ФЕРМАТА“

ЦВЕТИ КОЛАБИРА НА АРЕНАТА ВЪВ „ФЕРМАТА“

фермата цвети fermata cveti

Страшна суматоха настана във „Фермата“! Една от участничките – писателката Цвети, рязко се олюля и се срути на Арената минути след старта на елиминационния дуел. Като я видяха на земята, водещите и риалити героите се паникьосаха и се втурнаха към нея. Секунди по-късно на мястото на инцидента пристигна лекар, за да свести пострадалата.

Цвети от „Канатица“ прибели очите и припадна още след първия рунд на битката срещу Еми от „Елбетица“. „Усетих, че лека-полека губя координация. Причерня ми изведнъж. Докторът каза, че рязко ми е паднала кръвната захар“, обясни тя, след като отново стъпи на крака.

НОВА ЛЮБОВ ПЛАМНА ВЪВ „ФЕРМАТА“

Въпреки инцидента и загубата на сили, писателката се заинати и поиска да се върне в битката срещу продавачката на цветя, която, за разлика от нея, не показа умора при постоянното катерене по висок стълб и пълзенето в тунел. Впечатлени от волята на Цвети, от конкурентния отбор станаха на крака и я аплодираха. Лекарят на риалитито обаче накара участничката да обещае, че ще излезе от дуела, ако отново се почувства зле. „Това не е излагане! Напротив, ти показа супер качества!“, окуражи я докторът преди да я пусне обратно на Арената.

Top
>