Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЦВЕТИ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЗАБИ ИТАЛИАНЕЦ

ЦВЕТИ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ ЗАБИ ИТАЛИАНЕЦ

cveti цвети

Италианец грабна сърцето на Цвети от „Хелс китчън“! Най-колоритната участничка в последния сезон на кулинарното предаване дълго време беше без гадже и тръбеше, че набляга на кариерата си вместо на мъжете. Изненадващо по празниците врачанката разкри, че има половинка и това е италианецът Патрицио.

Влюбените гълъбчета си пуснаха снимки от ваканцията, която прекарват в северната част на Италия – Милано, Венеция и езерото Комо. Цвети и гаджето й демонстрират огромна близост, гушкат се пред обектива и не крият любовта си. Кулинарката буквално грее до любимия си, който е младо и симпатично момче.

ЦВЕТИ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ НА БАЛА С ЧАЛГА И КУЛИНАРНИ ЗВЕЗДИ

Цвети е прекратила практиката да си пуска разголени снимки, които често можеха да бъдат видяни в инстаграм профила на мадамата. В близкото минало любимката на шеф Ангелов публикуваше кадри на едрия си бюст, както и на сочното си дупе. Това вероятно е в миналото, защото сега кулинарката залага на официални дрехи и дълги панталони, пиие „България днес“.

Остава тайна как Цвети се е запознала с Патрицио, но не е изключено това да е станало покрай работата й – врачанката е готвачка в италиански ресторант. И така да е станала любовната заварка. В „Хелс китчън“ Цвети разкри, че има гадже, но след края на предаването беше сама. Без кавалер се появи и на абитуриентския си бал. Но сега е на крилете на любовта. Късмет!

Top
>