Вие сте тук
Начало > Събития > ЦВЕТИ РАЗЛОЖКА Е НОВАТА МИСИС ГЛОУБ БЪЛГАРИЯ

ЦВЕТИ РАЗЛОЖКА Е НОВАТА МИСИС ГЛОУБ БЪЛГАРИЯ

След проведения национален кастинг на Mrs. GLOBE BULGARIA 2016, квалифицираният екип на БОК Стар Моделс определи за новата Мисис Глоуб България 2016 Цветелина Разложка. Тя бе избрана като безапелационен победител измежду 28 претендентки за титлата от цялата страна. Цвети ще представи България на най-реномирания конкурс за омъжени дами в света “Mrs. GLOBE 2016” на 11-ти декември в Пекин.

Новата Мисис Глоуб България 2016 е Цветелина Разложка!Ежегодно във формата участие взимат най-красивите омъжени дами от над 60 страни от цял свят. Миналата година представителката на Бок Стар Моделс Виктория Алчева представи достойно страната, като се класира измежду 15-те финални позиции.

Цвети Разложка е част от модния свят още от детските си години. Тя е носителка на много титли за красота –„Мис Самоков“, „Лейди България“, „Fashion Idol 2011“, Сеньора мондиал 2009 в Санто Доминго, столицата на Доминиканската република. След като се омъжи и роди, тя се посвети изцяло на благотворителни каузи, а от 2014-а е и лицензиант на международния конкурс „Lady Universe“.

Цвети Разложка е горда майка на прекрасно момченце, което носи името Никола. Тя твърди, че той е най-важният мъж в живота й. В същото време учи усилено за втора магистратура по Международна бизнес администрация.

Родена е в гр.Самоков. Завършва първото си висше образование през 2002 год. специалност магистър по социология в ЮЗУ „Неофит Рилски“, Благоевград . Спортът е незаменима част от всекидневието й.

Top
>