Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЧАЛГАТА СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРА: ЦВЕТИНА С 3 ДИПЛОМИ, КАЛИ СЪЩО РЕКОРДЬОР

ЧАЛГАТА СЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРА: ЦВЕТИНА С 3 ДИПЛОМИ, КАЛИ СЪЩО РЕКОРДЬОР

цветина-чалгата-cvetina

Несигурните времена, в които живем, амбицираха чалга дивите лека-полека да си осигуряват план Б. Доскоро бяха единици тези, които търсеха различни канали, по които да си осигуряват прехраната, като учат висше или стартират малки бизнес начинания.

Днес стават все повече изпълнителките от популярния жанр, които търсят алтернатива на музикалната сцена. Както Secret.bg писа, Джена е най-новото попълнение. Разгрдчанката се похвали онзи ден, че е завършила висше. Изненада предизвика повече специалността, в която се е дипломирала. Джена успешно е избутала „Криминалисткита“.

„Не съм ви казала, но съм студент по Национална сигурност и криминалисткита вече 3-та година. Жалко, че няма да има парти днес и да си попеем, но се надявам съвсем скоро да се видим“, съобщи Джена. През лятото певицата някак успяла да съчетава участията с учението и минава успешно 6 изпита.

Още по-голяма изненада ще е за непросветените в заниманията на попфолк певиците извън музикалния бизнес, че Джена не е единственият бъдещ криминалист в жанра. Неособено популярнята й колежка Цветина може да не е сред топ имената, но пък е напреднала по друга линия.

ДЖЕНА УЧИ ЗА КРИМИНАЛИСТ, ИСКА ДА Е КАТО ХОРЕЙШИО

Изпълнителката на „Диамант“ е възпитаничка на езикова гимназия, има завършени специалности „Маркетинг и продажби“ и „Корпоративен мениджмънт“. Изборът й не е изненада, защото преди да реши да стане певица, Цветина работи усърдно в семейния бизнес, който според запознати е продажба на маркови парфюми и козметика.

В момента Цветина учи криминалистика, защото иска да бъде полезна на обществото. Тя мечтаела от малка да стане криминалист наравно с това да бъде певица. Тя е четвърти курс във Висшето училище по сигурност и икономика в Пловдив. Тя минава дори и курсове за реакции при химически атаки, радиационна отрова и вируси.

Сред малкото в бранша, които могат да се конкурират с нея по дипломи е Кали. Тя има висше по философия и магистратура по трудова психология. През декември миналата година Кали се похвали, че вече е експерт по форекс – търговия с валути в интернет. Тя има сертификат и вече се е впуснала в големия бизнес.

Сред известните психоложки в чалгата е и Райна. Ивана пък е учила икономика и счетоводство, а Малина е завършила ветеринарна медицина. Преди време пък Мария се похвали, че е студентка в НБУ.

Top