Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ОГРОМНА ЛЪЖА: ДАНИЕЛ ГЕОРГИЕВ НИКОГА НЕ Е СТАВАЛ „МИСТЪР СВЯТ“

ОГРОМНА ЛЪЖА: ДАНИЕЛ ГЕОРГИЕВ НИКОГА НЕ Е СТАВАЛ „МИСТЪР СВЯТ“

даниел-георгиев-оливър

От няколко дни сайтове, вестници и телевизии глезят с медийно внимание модела Даниел Георгиев. Поводът е, че е носителят на най-престижната титла при мъжете в модата – „Мистър Свят“ за 2019 година. Проверка на Secret.bg показва, че това е меко казано една огромна лъжа.

Най-елементарното, на което медиите трябваше да обърнат внимание, е лентата му, на която не пише „Мистър Свят“, а „Man of the world“.

В сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България“ Даниел разкри, че е победил, защото си е оправял леглото и не е закъснявал. Това също буди внимание, че конкурсът няма нищо общо с истинския „Мистър Свят“.

Официално „Мистър свят“ стартира днес, 6 август, а големият финал е на 23 август. Т.е. След 17 дни.

Подлата измама не беше опровергана нито веднъж от Даниел. Вместо това той се хвали, че е изпреварил Жени Калканджиева, която е станала 6-а по красота в света. Тук трябва да уточним, че тя е била в истинския световен конкурс.

Страхил Гановски и Венета Кръстева са единствените в България, които държат правата за „Мистър Свят“. От тях зависи кой ще представлява България. Вчера вечерта с полет от София до Филипините Венета Кръстева изпрати истинския представител на страната ни на световния форум – Оливър Стайков.

МИСТЪР БЪЛГАРИЯ: ОТИВАМ И НА МИС СВЯТ

Top
>