Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДАНИЕЛ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ БИЛ ШИШКО

ДАНИЕЛ ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ БИЛ ШИШКО

даниел димов игри на волята daniel dimov

Даниел Димов от новия сезон на „Игри на волята“, на чието атлетично тяло и изпъкнали плочки може да завидят много мъже, не винаги е изглеждал така.

Агрономът, който живее в Стратфорд, извади на показ в Instagram стара снимка, на която буквално е неузнаваем.

ВЕСЕЛИНА ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“: БИХ ПРЕСПАЛА С РУМЕН РАДЕВ

„Поглеждайки назад в тази 10 годишна времева рамка, осъзнах колко много постигнах. Не станах милионер, не успях да сбъдна всички мои мечти. Не! Но се научих на дисциплина, отдаденост и стремеж. Стремеж да бъдеш най – добрата версия на себе си! Никога не се примирявайте с посредственото понеже от опит знам, че промяната ви чака и вие просто трябва да направите първата крачка!!! Повярвайте в себе си и възможностите си! Щом аз успях, значи всеки може!“, написа гладиаторът към колажа със снимките си от преди и сега. От него става ясно, че Дани е свалил доста килограми, за да постигне днешната си визия.

МАЧОТО ГАТЬО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПЛЯСКА ВЪВ ВОДАТА С ЖИЛЕТКА

34-годишният участник в „Игри на волята“ работи за голяма земеделска компания в Англия и отговаря за 8 хиляди декара с насаждения от грах и тикви. Той е разведен и е автор на любовна лирика. Често го оприличават на викинг, стана ясно от визитката му при старта на риалитито.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Daniel D. Dimov (@daniel.tride)

Top