Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДАРА НАПЪЛНИ ПАЗВАТА СЪС СИЛИКОН С ПАРИТЕ ОТ „КАПКИТЕ“

ДАРА НАПЪЛНИ ПАЗВАТА СЪС СИЛИКОН С ПАРИТЕ ОТ „КАПКИТЕ“

дара-dara

Стана ясно къде са отишли парите, които Дара взе за участието си в шоуто „Като две капки вода“. Пачките, изглежда, са изсипани в кабинета на неизвестен за момента естетичен хирург, който е напомпал деколтето на варненката с 600 кубика силикон.

Наскоро младата варненка се е престрашила действително да инвестира в обема на своите чашки, докарвайки ги до достойния за завиждане размер Д.

Сега Дара гордо пъчи новите си придобивки, залагайки на дълбоки деколтета. Само до преди няколко месеца иначе сочната звезда показваше далеч по-скромни форми, новече може спокойно да се конкурира със съгражданката си Гери-Никол не само по размера на яката си дупара, но и по предната част на своя пищен силует, пише „България днес“

ДАРА РАЗМАХА СРЕДЕН ПРЪСТ

Звездата е крояла планове за силикон поне от година. Сигурни източници твърдят, че са я чували да се оплаква, че сутиените много ѝ стягат. Тя трудно понасяла банелите, които се впиват в кожата и често причиняват зачервявания. Вече със силикон, Дара захвърлила сутиените.

Шефката на Дара, Саня Армутлиева, категорично отказала да инвестира в нейните бомби, подчертавайки, че ако иска силикон, ще трябва да си го плати сама. За щастие, тв гуруто Маги Халваджиян се сетил да покани младата певица в шоуто за двойници. Според слуховете, тя се е разписала срещу 25 000 лева хонорар за своето участие. Част от парите са отишли в джоба на шефката ѝ Саня. Останалото младата варненка е наляла в своята пазва.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

I wish I was a butterfly 🦋 but I’m a 🧸 n that’s ok 💛✨

Публикация, споделена от DARA (@darnadude) на

Top