Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДАРИНА ПАВЛОВА ОМЪЖИ ЩЕРКА СИ

ДАРИНА ПАВЛОВА ОМЪЖИ ЩЕРКА СИ

дарина павлова

Дарина Павлова омъжи единствената си дъщеря – Паола! Наследничката на покойния Илия Павлов казва „да“ на любимия си Ханс. Сватбата се е състояла в тузарска вила край Рим.

Гостите са десетки от целия свят, но има и българска следа, разбира се. Сред ВИП персоните, присъствали на церемонията, е Марта Вачкова заедно с дъщеря си Рада. Популярната актриса и Мадам Мулти са много близки от години. И редовно се виждат.

Както повелява традицията, първо е църковният брак. На него влюбените разменят корони от главите си. А по-късно се вричат във вечна вярност един на друг пред Бог. По-късно пък е пищната церемония. За доброто настроение на гостите са наети няколко девойки, които са виртуози на цигулка.

ДАРИНА ПАВЛОВА НА МИКОНОС СЪС СИНА СИ

„Прекарахме прекрасно с вас – Поли, Ханс и Дарина. Благодаря ви за вълнението, танците и смеха! Имаше и сълзи, но от радост“, написа развълнувано Вачкова, която първа разкри за щастливото събитие, пише „България днес“.

Паола от години има връзка с Ханс. Тя роди момченце миналия април, но тази година трябва да узакони връзката с таткото на бебето. Дъщерята на Мадам Мулти стана майка по чудо, тъй като от тийнейджърска възраст страда от коварната болест ендометриоза.

Дарина държала сватбата да е лятна и да е в Италия, защото там прекарва около шест месеца в годината. Тя има къща на остров Сардиния, както и апартамент в центъра на Рим.

През останалото време тя живее в Америка, а през зимните месеци отскача до Дубай, където е доведената й дъщеря Венцислава – дете от първия брак на Илия Павлов. Тя е омъжена за Тарек Микнас, чийто баща е един от най-богатите мъже в Близкия изток.

Синът на Дарина, който носи името на татко си – Илия Павлов-младши, пък още не е женен, но си има сериозна приятелка.

Top
>