Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕНИС ТЕОФИКОВ ПЛАНИРАЛ САМОУБИЙСТВОТО СИ, БИЛ В ДЕПРЕСИЯ

ДЕНИС ТЕОФИКОВ ПЛАНИРАЛ САМОУБИЙСТВОТО СИ, БИЛ В ДЕПРЕСИЯ

денис-теофиков

Младата фолк звезда Денис Теофиков изглежда внимателно е планирал самоубийството си, пише Флагман.бг, цитирайки негови близки.

Той е сложил край на живота си днес около 14:40 часа, скачайки от терасата на свой приятел. Гаджето му Алекса по това време била в дома си и разбрала за трагичната новина едва след час.

ДЕНИС ТЕОФИКОВ СЕ Е САМОУБИЛ, СКАЧАЙКИ ОТ СЕДМИЯ ЕТАЖ

Още преди две седмици Денис започнал да разпитва свой приятел за апартамента му в столичен квартал. Знаел само, че е на висок етаж. Единственото разминаване е в локацията на жилището. Според едни той се намира някъде край Царско село, а според други – в „Дружба“.

Денис помолил момчето да остави котката си, тъй като в следващите месеци нямал да има възможност да я гледа. Двамата са влезли в апартамента около 14:30 часа. Оставили животинчето, храната и тоалетната и докато приятелят му се суетял, Денис излязъл на терасата и скочил.

ЕДВА НА 21: ПОЧИНА ПЕВЕЦЪТ ДЕНИС ТЕОФИКОВ

Собственикът на жилището разбрал за инцидента едва след като видял отворената врата на терасата и чул ужасяващите писъци навън на очевидец на трагедията.

Денис в последно време се изолирал, почти не поддържал връзка с обичайната си среда, както и близките си, неотлъчно до него била единствено приятелката му Алекса.

Българският Джъстин Бийбър в телефони разговори споделял, че едва издържа на напрежението в шоубизнеса. Печелил достатъчно, но нито можел да иде на почивка, нито да планира живота си по свой начин или да прави това, което иска.

ГАДЖЕТО НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ: ПОЧИВАЙ В МИР, ЛЮБОВ МОЯ!

Ултимативно му се съобщавало, че има договор, който трябва да изпълнява, да поема безропотно всички ангажименти и смазващите критики на една дузина „специалисти“, които пряко отговаряли за кариерата му.

ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА С ПЪРВИ ДУМИ СЛЕД ТРАГЕДИЯТА С ДЕНИС ТЕОФИКОВ

„Шоубизнесът изглежда привлекателен, но само хората, които са в него знаят колко много ти отнема. Денис просто искаше да живее живота си, искаше свобода, която обаче не му дадоха. Той бе твърде млад и всички, които работеха с него го мачкаха. Много му беше тежко. От доста време бе изпаднал в депресия“, каза негов близък, пожелал анонимност.

Top