Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕНИС ТЕОФИКОВ ВПЕЧАТЛЯВА БЪЛГАРИЯ С АНГЕЛСКИЯ СИ ГЛАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 2014-А

ДЕНИС ТЕОФИКОВ ВПЕЧАТЛЯВА БЪЛГАРИЯ С АНГЕЛСКИЯ СИ ГЛАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 2014-А

денис теофиков denis teofikov

Едва на 13 години Денис Теофиков привлича вниманието върху себе си заради невероятния си талант. Ангелският му глас впечатлява съдиите в „България търси талант“ през 2014-а година.

„Ти притежаваш всички качества, за да станеш голяма звезда“, предрича тогава Есил Дюран, като част от журито в шоуто. Тя, Асен Блатечки и Ваня Цветкова му казват категорично „ДА“ и той продължи в шоуто. Единствено Любен Дилов-син гласува отрицателно, но на следващия етап съжали и похвали Денис.

„Аз крещях. Не мога да повярвам, това е най-доброто изпълнение. Показа, че сме били прави с Ваня. Усетихме това, което ти имаш. Имаш невероятно чувство, джазираш прекрасно, ти си нашия Майкъл Бубле, невероятно чувства носиш“, заяви в шоуто Дюран.

ДЕНИС ТЕОФИКОВ ПЛАНИРАЛ САМОУБИЙСТВОТО СИ, БИЛ В ДЕПРЕСИЯ

Всъщност това не е първата му телевизионна изява.  На 5 години се явява в предаването “По-по-най” и печели първо място. Още от малък му е било мерак да пее и то не заради известност или нещо друго, а защото иска да покаже какво може.

Преди време Денис е учил в Националното музикално училище “Любомир Пипков”. По семейни причини трябвало да прекъсне, след което случайно попада в Широка Лъка в Националното училище за фолклорни изкуства. “И изведнъж, както се занимавах с поп и джаз пеене, аз преминах в народното пеене. Аз съм израснал с народната музика и тя не ми беше чужда. Затова обучението ми в това училище беше много ценно, за да развия и този стил музика. Там се научих на дисциплина, на самостоятелност, научих се да не чакам постоянно на помощта на родителите ми” – обяснява талантливият младеж в интервю за „Автограф“.

ГАДЖЕТО НА ТЕОФИКОВ ПРОГОВОРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ МУ ДНИ

След Широка Лъка Денис Теофиков заминава с родителите си за Испания за няколко години. Връщайки се оттам, попада в период, в който не знае накъде да поеме, лута се много. “Тогава се явих в X Factor, но на един от кръговете отпаднах, което ми подейства много демотивиращо. И точно в този момент, когато най-малко съм очаквал, се запознах с моя музикален продуцент Николай Пашев, който ме беше забелязал по някакъв начин. Три дни по-късно ние вече пътувахме към Димитровград да подпиша договор с “Пайнер”. Така започна всичко. Мислех, че сънувам” – казва още преживе Денис.

Top