Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕНИЗ ХАЙРУЛА ЗАТВОРИ РЕСТОРАНТА СИ, КЛИЕНТИ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ХРАНАТА И ЧИСТОТАТА

ДЕНИЗ ХАЙРУЛА ЗАТВОРИ РЕСТОРАНТА СИ, КЛИЕНТИ СЕ ОПЛАКВАТ ОТ ХРАНАТА И ЧИСТОТАТА

deniz hairula дениз хайрула

Не й провървя с ресторантьорството на Дениз Хайрула. Подгласничката в първия сезон на „Ергенът“ затвори заведението си, въпреки че го откри преди едва няколко месеца.

Дениз хлопна кепенци на тузарския ресторант, който се намира в полите на Витоша, пише „България Днес“. Най-вероятно Хайрула е решила да спре с бизнес начинанието си и да не се набутва повече с пари.

Според други заведението е затворено само за летния сезон, ала никой не отговаря на телефона, даден в сайта на ресторанта.

ДЕНИЗ ХАЙРУЛА КРИЕ ГАДЖЕ ОТ 3 ГОДИНИ

Ергенката помпозно откри бутиковото заведение през пролетта, точно когато вървеше шоуто, направило я още по-популярна. С огромен купон и в компанията на всички девойки от риалитито бившата на Христо Сираков влезе в бизнеса с ресторанти. На откриването присъстваха Зори, Блага, Теди, Венета, Весела, Вики Капитонова, Габи, Кари, Люси, Марта и Ния-Косара от „Ергенът“. А за музикалната програма се погрижи Борис Христов от „Гласът на България“.

Въпреки шумното откриване и големите заявки ресторантът на Дениз не потръгва така, както й се иска на плеймейтката. Естествената красавица не се радва на купища клиенти. Често гости са близки приятелки на Дениз, и то в началото. От няколко месеца клиентите са кът. А ако има – си тръгват разочаровани.

„Храната не беше вкусна. Салатата беше нарязана с мръсен нож и сервирана в мръсна чиния и имаше неприятна миризма. След като го показахме на персонала, върнаха същото съдържание, но в различна чиния. Сервизът се състоеше от различни части, включително ножът и вилицата, които ни предоставиха. Очакванията по никакъв начин не оправдават реалната ситуация“, пише един от недоволните клиенти на заведението на Дениз.

Top