Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ СЛАВА БИЛА БЯСНА, ЧЕ ЩЕ ДУНДУРКА ВНУЧЕ НА 44

ДЕСИ СЛАВА БИЛА БЯСНА, ЧЕ ЩЕ ДУНДУРКА ВНУЧЕ НА 44

деси слава майки дубай

Деси Слава потвърди слуховете, че ще става баба, макар и да е едва на 44 години. Големият син на фолкаджийката ев. очакване на своята първа рожба. Майки Вълков се похвали сам с радостната новина.

Майки и Анжела Станкова са двойка от 2 години и половина и сле дняколко месеца ще гушнат наследника си. За да съобщи новината, синът на Деси Слава публикува специална сесия със своята половинка, на която ясно се вижда наедрялото й коремче.

„Любовта ражда любов“, написа младежът, който през лятото стана на 22 години. За бъдещата майка се знае, че е 5 години по-голяма от Майки. Девойката е от Сливен, но учив. Пловдив, където работи като фризьорка. Младото момиче е доста тунинговано и има силикон в бюста, големи джуки и татуси.

ДЕСИ СЛАВА СТАВА БАБА!  МАЙКА И АНЖЕЛА ЧАКАТ БЕБЕ

Деси Слава не е никак очарована нито от снаха си, нито от факта, че ще става баба, пише „Уикенд“. Блондинката въобще не сподели фотосите на щастливия си син в социалните мрежи, с които обяви, че ще става татко. Певицата все пак се надявала синът й да си намери обикновено и ученолюбиво момиче, но той бил лудо влюбен в кака си Анджи.

Дълго време Майки пазеше любовния си живот в тайна, а слуховете го свързваха с различни красавици. Е, по всичко личи, че това е останало в миналото и той вече е загърбил този период от живота си и е готов да се обрече само на една жена, която скоро ще го дари с дете.деси слава desi slava

Top