Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЕСИ СЛАВА Е НАЙ-МЛАДАТА БАБА В ЧАЛГАТА

ДЕСИ СЛАВА Е НАЙ-МЛАДАТА БАБА В ЧАЛГАТА

деси слава майки desi slava maiki

Освен всички призове, отличия и награди, които е спечелила през годината, певицата Деси Слава получи и още един, но със сигурност най-специалния – вече е най-младата баба в попфолка.

Месец след като навърши 45 години, една от легендите на чалгата вече си има внучка. И още нещо, момиченцето ще носи нейното име – Десислава!

Синът на блондинката – Майки, стана баща за първи път. Любимата на наследника на Деси Слава – Анджела, го дари с женска рожба. Младите родители, естествено, решават да кръстят бебето на именитата му баба. За намерението на младите влюбени какво име да изберат за рожбата си „България Днес“ писа преди време.

Бебето на наследника на Деси Слава проплаква точно в 08,26 ч. в сряда. А фолквеличието научава секунди по-късно радостната вест. И веднага се похвали с новината.

ДЕСИ СЛАВА СТАНА БАБА, ЕТО КАК КРЪСТИХА БЕБОКА

„Много е вълнуващо, много! Боже, благодаря ти, че ме дари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това щастие!“, написа Деси Слава. А под поста й заваляха поздравления от колежки от музикалния бизнес, приятели и фенове.

Въпреки че станаха родители, синът на Деси Слава и изгората му нямат намерение да се женят на този етап. Двойката живее от години на семейни начела. А Деси Слава харесва много избраницата на сина си.

Любимата на Михаил, както е рожденото име на наследника на певицата, е с 5 години по-голяма от него. По професия момичето е фризьорка.

Top
>