Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЕСИ СЛАВА СЕ ПРЕДАДЕ ПРЕД ТЛЪСТИНИТЕ

ДЕСИ СЛАВА СЕ ПРЕДАДЕ ПРЕД ТЛЪСТИНИТЕ

desi-slava

Деси Слава напълно се е предала пред тлъстините си, смятат познати на певицата. Блондинката, която до скоро минаваше за една от най-сексапилните жени у нас, била на ръба на отчаянието заради наднорменото си тегло.

След 2 години неуспешни опити да го свали, тя се е отказала да се бори и просто е спряла да се снима в опит да скрие проблема си от очите на другите.

40-годишната звезда вече не смеела да се погледне в огледалото. Певицата гони 90 килограма и това със страшна сила заличава имиджа на секси миньонче, с който открай време е свикнала. Но ако доскоро тя все пак се стараеше да спазва някакви хранителни режими, надявайки се един ден отново да влезе във форма, в последния месец била вдигнала ръце от всичко и започнала да се тъпче като за последно.

Парадоксът е, че с торта, хляб и сладолед Деси се опитвала да бори депресията от това, че е дебела. Логично обаче подобна „терапия“ само задълбочава проблема й.

Певицата поне от 5 години се оплаква от излишни килограми, но в началото на 2017г. успя да поотслабне малко. Веднага след това обаче забременя и обяви, че ще яде, колкото си иска, защото след това ще се наложи да гладува.

След като роди сина си Борис в края на 2017-а, Деси започна да се закръгля все повече и повече, отлагайки диетите за неопределено време, пише Уикенд. Към момента тя просто била обявила, че забранява да й се правят снимки и записи, включително любителски клипчета от нейни участия.

Top
>