Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЕСИ СТОЯНОВА СЕ ЗАВЪРНА НА ЕКРАН, ПРЕЗ СЪЛЗИ БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА

ДЕСИ СТОЯНОВА СЕ ЗАВЪРНА НА ЕКРАН, ПРЕЗ СЪЛЗИ БЛАГОДАРИ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА

деси стоянова desi stoyanova

Водещата на предаването „Преди обед“ Деси Стоянова направи емоционално завръщане в ефир в понеделник сутрин. Тя отсъстваше за кратко след смъртта на съпруга си – журналистът Велислав Русев.

„Доста мислех какво да кажа и си дадох сметка, че всъщност имам да направя една констатация и да изразя една надежда“, започна тя и избухна в сълзи.

Съпругът й почина на 28 ноември след претърпян инсулт на 57 години. Велислав Русев беше уважаван професионалист с респектираща кариера и богат опит в медиите. Гилдията го познава като посветен вестникар, разследващ журналист и ментор на цяло поколение репортери, работил във вестниците „24 часа“, „Сега“, „Монитор“ и „Експрес“.

„Когато човек преминава през нещо такова се замисля за това колко важна е подкрепата на хората около него. Важна е, за да посрещнеш болката и да я понесеш. Затова искам да благодаря наистина още веднъж на всички за разбирането и съпричастността“, продължи Деси Стоянова през сълзи.

ДЕСИ СТОЯНОВА СЪСИПАНА СЛЕД СМЪРТТА НА МЪЖА СИ

Тя каза, че най-вероятно няма да е в най-добрата си форма понякога, но е сигурна, че ще има моменти, в които ще се смее безкрайно много.

„Факт е, че когато нещо те разтърси до основи, продължаването напред не е лесно, но категорично си давам сметка, че нещото, което помага, е стремежът да виждаш повече светлата страна на живота. Това е нещо, което аз смятам да се опитвам да правя оттук нататък. Да цениш мига, защото в крайна сметка ние имаме само него“, каза Деси Стоянова.

Ден след смъртта на Велислав Русев Деси публикува снимка на двамата с трогателен текст.

„Вельо. Отиде си. Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми. Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смели сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините. Никой никога не е подготвен за моменти като този“, написа тя в инстаграм.

Top
>