Вие сте тук
Начало > Шоу > ДИМИТЪР МАРИНОВ СЕ НАДЯВА НА ВТОРА НОМИНАЦИЯ ЗА „ОСКАР“

ДИМИТЪР МАРИНОВ СЕ НАДЯВА НА ВТОРА НОМИНАЦИЯ ЗА „ОСКАР“

димитър-маринов

Втора номинация за „Оскар“ – това си пожелава българският актьор с постоянна адресна регистрация в САЩ Димитър Маринов в невечерието на премиерата на новия му филм – The Little Things („Малките неща“). Заглавието трябва да се появи на бял свят на 29 януари, с което влиза тъкмо навреме в сроковете за разглеждане от страна на Американската кино академия, която ежегодно раздава отличията. В главната роля пък ще видим Дензел Уошингтън.

„Това е един уникален човек. Той е изключително съсредоточен“, обясни Маринов пред Нова тв относно участието си в The Little Things. Звездата от „Зелената книга“ допълни, че е имал цял лист с правила относно работата с Уошингтън. Сред тях било условието, че Маринов няма право да гледа колегата си в очите по време на репетиции. В никакъв случай не трябва да инициира разговор с Дензел, като вместо това трябва да изчака той да започне диалога първи.

ДИМИТЪР МАРИНОВ СЪСИПА “ПАНТЕРАТА” НА НЕБЕЗАО

На другия полюс пък било отношението на Реми Малек към Маринов. Носителят на „Оскар“ за превъплъщението си във Фреди Меркюри („Бохемска рапсодия“) вече се познавал с българина покрай церемонията на Академията в началото на 2019 г., като двамата вдигали наздравици заедно и на традиционното парти на Елтън Джон след събитието. „Той си ме спомни, говорихме си, прегърна ме“, спомня си още Маринов.

Припомняме, че в The Little Things актьорът влиза в образа на мениджър на долнопробен хотел, в който отсядъл известния сериен убиец от 90-те години на миналия век Ричард Рамирес (Джаред Лето). „Местният шериф (Уошингтън), тръгва по следите му и те го довеждат до този хотел. Не само това, но той се настанява в същата стая, в която е отсядал и Рамирез. Партньорът на шерифа, полицейски следовател, в ролята Реми Малек, помага на шерифа в разследването“, обясни неотдавна пред „Монитор“ Маринов.

Top
>