Вие сте тук
Начало > Шоу > ДИМО АЛЕКСИЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

ДИМО АЛЕКСИЕВ СЕ ЗАВРЪЩА В „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

dimo-aleksiev-kalin-genadiev

Едно от любимите лица на телеманиаците – Димо Алексиев, който обличаше престилката на доктор Калин Генадиев от първия сезон на култовата вече медицинска сага „Откраднат живот“, най-вероятно отново ще изгрее на малкия екран в новия сезон на сериала.

Снимките на поредицата за лекарите от болница „Св. Анастасия“ вече текат с пълна сила, а вчера, постоянното присъствие в актьорския състав – Мартина Вачкова – която играе старшата сестра Жекова, пусна снимка с Алексиев, под която написа „Любим Димо Алексиев, искам пак да сме заедно в Откраднат живот. Прекрасна среща!“, а феновете избухнаха във възторг от възможността да го видят отново като лекар в поредицата.

За това намекна преди няколко дни и главната сценаристка на сериала Христина Апостолава.

„Ще има хора, които ще се върнат и ще има завой към началото откъдето започна цялата тази история, от 82-а година“, обясни тя. А началото – това е основната сюжетна линия за разменените бебета, които порастват и стават лекари – единият е Димо Алкесиев като доктор Калин Генадиев, а другият е Алек Алексиев като доктор Алекс Василев, който излезе от проекта след пърата порция серии заедно с Радина Думанян, която играеше неговата любима.

За разлика от него Димо Алкесиев завръзваше интригата в продължение на няколко сезона, но и неговата история беше приключена след като героят му замина за чужбина като част от „Лекари без граници“, пише Монитор.

А в реалността екранната му половина Дария Симеонова и той самият очакваха наследници, които вече ги радват. „Работата на сценариста е свързана с хиляди малки ограничения – с кой актьор можеш да работиш в момента колко локации можеш да си позволиш в една серия, колко от тях могат да са външни“, допълни намеците си Христина Апостолова.

Голяма част от екранните любимци влизат и излизат от дългата поредици спрямо останалите си кино, театрални и лични ангажименти. Така вече направиха Юлиян Вергов, Ралица Паскалева и Владо Карамазов.

С евентуалното завръщане на Димо Алексиев на екран може да очакваме и младата майка Дария Симеонова, която слага токчетата на негова съпруга и пиар на болницата.

Top