Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ДИНКО ОТ ЯМБОЛ ВЛИЗА ВЪВ ВИП КЪЩАТА, ЕТО КОЙ ОТКАЗА 200 БОНА

ДИНКО ОТ ЯМБОЛ ВЛИЗА ВЪВ ВИП КЪЩАТА, ЕТО КОЙ ОТКАЗА 200 БОНА

Глория, която е гласена за прима в предстоящия сезон на „ВИП Брадър“, поискала 200 бона, за престоя си в популярния риалити формат, пише „Всички ден“.

Васил Найденов е сред звездите отказали да се разхождат по гащи пред цяла България. Георги Христов също не си пада по подобно воайорство.

И Галена не е приела добре подплатената оферта, да стане част от шоуто. Отказът й бил мотивиран с това, че вече е семейна жена и майка, заради което не можела да си позволи уронване на името. Освен това имала всяка вечер участия.

Глория обаче била съблазнена с тлъстия хонорар от 200 000 лева. Половината от сумата тя ще получи преди влизането си в Къщата, а останалите – след края на предаването. Важна уговорка е, че русенката ще трябва да даде едва 20% от хонорара си на „Пайнер“, а не половината, както останалите певци, защото е със специален статут във фирмата, пише lifestyle.bg.

Въпреки привидно изгодната оферта фолк примата обаче все още не е отсекла дали ще бъде поредният Съквартирант, тъй като срещала неодобрението на мъжа до нея тя да отсъства от семейното ложе в рамките на 3 месеца.

Бизнесменът-милионер със сръбски произход смятал, че въпреки милите очи певицата ще падне жертва на редакторските интриги, което единствено ще я злепостави, както се е случвало с всички други съквартиранти досега.

Имената на сигурните участници в шоуто засега са на фолк певиците Сашка Васева и Рени, тв кулинарите Ути Бъчваров и Иван Звездев, журналистката Миглена Ангелова и „ловеца на бежанци“ Динко от Ямбол.

Водят се преговори и с бившата жена на Волен Сидеров – Капка Георгиева. Поканена била и Илиана Раева, която обаче категорично е отказала.

Top
>