Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДИНКО СЕ ФУКА С ДЖИП, ЕТО КОЛКО СЕ БРЪКНА ЗА ВОЗИЛОТО

ДИНКО СЕ ФУКА С ДЖИП, ЕТО КОЛКО СЕ БРЪКНА ЗА ВОЗИЛОТО

Ултра мощен джип яхна Динко. Ловецът на бежанци си купи един от най-яките и здрави мерцедеси. Моделът на джипа е G-клас. Той е 4 по 4 и може да мине през всякакъв терен. „България Днес“ разбра, че цената на возилото е около 180 000 лева.

Джипът е пълен с екстри. За тунинг пакета бившият брадър плаща още една сериозна сума, за да може возилото да е точно както Динко го иска. Черният звяр на ловецът на бежанци има система за измиване на фаровете, автопилот, хладилна жабка и куп други екстри, които са мираж за повечето българи.

Ямболията си взе и тузарски номер на джипа. Така возилото на Динко става единствено и неповторимо.

Бившият брадър още не може да се нарадва на джипа. Той пори пътищата по цял ден и пробва какво може новата му придобивка. През ден кръстосва между София и родния Ямбол.

Динко признава, че вади парите за джипа с пот на челото. Ловецът на бежанци се определя като собственик на най-голямата морга за автобуси и камиони у нас.

„Благодаря на Господ, че с много труд и работа постигам онова, което искам. Няма невъзможни неща, има мързеливи хора“, категоричен е Динко, който отговаря на любопитните откъде има толкова пари за толкова скъп джип.

Динко е фен на скъпите коли. Преди да се сдобие с новия си джип, той караше друг „Мерцедес“, отново от най-висок клас. За нея също брои сума от порядъка на 150 бона. Сега Динко решава, че е време да си вземе нещо по-голямо, за да може да няма непроходимо място за него.

Top