Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > DJ ДАМЯН ПРОДАВАЛ БАНАНИ, ЗА ДА ОТИДЕ НА ДИСКОТЕКА

DJ ДАМЯН ПРОДАВАЛ БАНАНИ, ЗА ДА ОТИДЕ НА ДИСКОТЕКА

дамян dj damyan

„Продавал съм банани на пазара, платове, събирал съм хартия, шишета, за да си изкарам парите да изляза на дискотека. Стигал съм и до крайности. Тогава славата ме беше завладяла. Пиех, взимах наркотици и имах много жени. Мислех се за велик“. Това сподели в емоционално интервю пред Нова телевизия DJ Дамян.

„Днешните младежи искат на всяка цена да бъдат популярни, да имат скъпи коли, да живеят охолно, а в крайна сметка това е една пародия“, коментира певецът.

Той разказа и за началото на своята кариера. Тя стартирала от бара на негов приятел, когато диджеят не дошъл на работа. „Казах му, че ще скалъпя нещо. Качих се на пулта и много ме харесаха. Предложи ми работа и така започна всичко. Първият ми хонорар беше 10 лв. Години наред работех за подобна сума“, поясни Дамян Савов и допълни, че е много взискателен и е на мнение, че прави достатъчно добър продукт.

Певецът твърди, че познава всички страни на музикалния бизнес след 20-годишна кариера. И допълни, че през годините е изгубил много хора, които мислил за приятели.

DJ ДАМЯН РЕМОНТИРА УСМИВКАТА СИ

„Безумно висока е цената да бъдеш там, където искаш да стигнеш. Допускаш все по-малко хора до себе си, защото те ти завиждат. На върха е най-самотно. Благодаря на Бог, че имам човек до себе си и се децата ми са здрави. Имам двама-трима истински приятели. Преживял съм три големи предателства. Хора, с които съм спал на 1 легло, давал съм от себе си за тях“, каза още DJ Дамян.

Относно любовта, той заяви, че най-важно е да полагаш усилия всеки ден за партньора си. „С Ваня сме заедно 20 години. Тя ме научи да бъда по-спокоен, уравновесен, усмхнат. Не съм лесен за живеене, но съм забавен“, сподели с усмивка певецът.

Top
>