Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖАФЕРОВИЧ ПРИЕЛ ТЕЖКО ХЕЙТА: НЕ МОЖЕХ ДА СПЯ, ЧУВАХ КАК НЕ СТАВАМ

ДЖАФЕРОВИЧ ПРИЕЛ ТЕЖКО ХЕЙТА: НЕ МОЖЕХ ДА СПЯ, ЧУВАХ КАК НЕ СТАВАМ

vanya djafeorich ваня джаферович

Тежки са били дните на Ваня Джаферович като водещ на „Сървайвър“. Оказва се, че бившият футболист приема тежко критиките към него.

Това призна самият той с пост в социалната мрежа. Направи го ден след големия финал на шоуто.

„Преди три месеца 24 участници се впуснаха в приключението, което ще промени живота им. Те бяха готови да предизвикат себе си и да водят битки. С тях бях и аз, този път като водещ на най-великото риалити, създадено някога.

Никога не бях очаквал, че ще получа изобщо такава възможност в живота си. Очакванията и напрежението бяха големи. Водих много вътрешни битки, имах безброй безсънни нощи, минах през сълзи и разочарования, но в нито един момент не ми минаваше през ума да се откажа и да се предам. Имаше много критики и кометари, че не ставам и, че съм провал.

ДЖАФЕРОВИЧ ЧУКНА 40 С ОРЯЗАНА ЗАПЛАТА, ЖЕНА МУ СЕ ПРЪКНА В ДОМИНИКАНА

Като публична личност, трябва да си готов за тези неща, но ще излъжа, ако кажа, че ми е било безразлично.

С помощта на семейството ми, приятелите ми, участниците, целия екип и хората, които работиха с мен, успях да премина през това предизвикателство. Искам да им благодаря от сърце (те си знаят, кои са). Както казах на края на последния племенен съвет: докато не се впуснете в неизвестното, няма как да разберете колко далече можете да стигнете. А дадох наистина всичко от себе си. Цялото си сърце и душа. „Сървайвър“ отключва сила, която не подозираме, че притежаваме и „Сървайвър“ променя животи. Завинаги!, пише Джаферович.

Top