Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ДЖАФЕРОВИЧ ВЪРТЯТ КЕБАПЧЕТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

ДЖАФЕРОВИЧ ВЪРТЯТ КЕБАПЧЕТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ

джаферович ваня djaferovich vanya

Ваня и Жени Джаферович пекат босненски кебапчета на един от централните софийски булеварди.

Семейната двойка отвори заведението „Юго” като името на Югославия на десет метра от Софийската опера и балет, където предлага кухня от родния край на бившия водещ, пише Hotnews. След като получи много критики като лице на последния сезон на „Сървайвър”, Ваня приключи с телевизията засега и затова си намери нова работа. Преди време двамата стопанисваха бар също в центъра на София, но сега залагат на храната повече, отколкото на питиета.

Хит са босненските чевапи или казано по нашему кебапчета, но и други ястия на скара изкушават окото като плескавици. Цените са съвсем разумни като за центъра на столицата като започват от 10 лева за малка порция чевапи, салатите са от 13 до 7.50 лева, а голямата наливна бира струва 4.90. В лев по-скъпа е голямата ракия, капучиното е 4.50.

За разлика от мъжа си Жени продължава да работи в телевизията. Нейни са някои от най-сполучливите гримове в „Като две капки вода”. Двамата самоотвержено ремонтираха заведението си, а любопитните не можеха да не забележат новата й фигура. Госпожа Джаферович е свалила поне 10 килограма от времето, когато участваше в „Игри на волята”.

Кризата за кадри обаче не подминава и известните. Преди ден Ваня пусна обява във Фейсбук, който уж нямаше да използва, за да призове всички, които желаят да работят на хубаво място, да му се обадят.

Top
>