Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖАН ЯМАН СЕ ЗАВРЪЩА В БГ ЕФИРА С НОВ СЕРИАЛ

ДЖАН ЯМАН СЕ ЗАВРЪЩА В БГ ЕФИРА С НОВ СЕРИАЛ

джан-яман

Любимецът на българската публика Джан Яман, познат на зрителите с емблематичната си роля на Джан Дивит в романтичната поредица „Свободен дух“, се завръща с премиерен сериал ексклузивно на VOYO.

От 7 ноември (понеделник) абонатите на онлайн видео платформата на bTV Media Group ще могат да гледат обичания турски актьор в най-новата му роля на „Мистър Грешен“ (Bay Yanlış). В премиерната поредица Яман си партнира за втори път с очарователната Йозге Гюрел, с която през 2017 г. оглавиха хита „Горчиво и сладко“.

Историята:

Колкото и да търси правилния мъж, Езги (Йозге Гюрел) винаги се влюбва в неподходящия, а Йозгюр (Джан Яман) е поредният „мистър грешен“. Красив и богат, ергенът винаги е център на внимание, а жените около него непрестанно се надпреварват да попаднат в полезрението му.

Езги и Йозгюр се срещат за пръв път в неговия бар, където тя вижда как бившето ѝ гадже предлага брак на своята нова любима, заради която я е изоставил. Езги излива мъката си пред Йозгюр и до такава степен се напива, че прекарва нощта в хотелската му стая. По ирония на съдбата, тя случайно се оказва негова съседка, а приятелството между тях процъфтява.

ДЖАН ЯМАН ГОНИ УБИЙЦИ ИЗ ПАЛЕРМО

Йозгюр отправя примамващо и дръзко предложение към Езги, за да спечели обратно сърцето на бившия си, но тъй като майка му го притиска да се ожени, я моли в замяна да се преструва на негова приятелка в продължение на няколко дни.

Майката на Йозгюр обаче започва да вижда в Езги потенциална снаха, а тя за пореден път осъзнава, че се е забъркала с „господин Грешния“. Дали двамата ще успеят да изпълнят уговорката си, или съдбата им е подготвила неочаквана изненада – разберете в епизодите на „Мистър Грешен“ от 7 ноември (понеделник) ексклузивно на VOYO.

 

Top
>