Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖАН ЯМАН СТАВА САНДОКАН В ИТАЛИЯ

ДЖАН ЯМАН СТАВА САНДОКАН В ИТАЛИЯ

джан-яман-djan-yaman

Джан Яман направи първа крачка към световна кариера – подписа договор за участие в италиански сериал. На Апенините популярният турски актьор, когото познаваме от сапунките „Свободен дух“, „Горчиво и сладко“ и „Любов на инат“, ще се превъплъти в прочутия герой на Емилио Салгари –  пирата Сандокан. Снимките за сагата ще започнат през октомври догодина.

„Джан е получил много предложения за роли през 2021-ва, но избра нашето. Щастливи сме от този факт“, сподели Лука Бернабей, главният изпълнителен директор на италианската продуцентска къща Lux Vide. И допълни, че тепърва ще партнират на Яман в новата продукция.

За да рекламира в аванс сериала „Сандокан“, тези дни Яман направи фотосесия като пирата с двата ножа. Част от снимките той публикува в инстаграма си.

До преди 2 месеца Джан беше главно действащо лице в сапунката „Мистър Грешен“. Тя, за съжаление, така и не успя да привлече зрителски интерес, въпреки че около нея се шумеше много. Теленовелата стартира през лятото, като още пилотният епизод беше с рекордно нисък рейтинг – под 2 пункта.

ДЖАН ЯМАН ОТСВИРИ ИТАЛИАНКА С ОГРОМНИ ГЪРДИ

„Мистър грешен“ не само, че не се хареса на масовата публика, но и предизвика гнева на феминистките в южната ни съседка. „Главният герой е гол през повечето време и демонстрира изключително неуважение към дамите. Недопустимо е жените да бъдат третирани като обект на сексуални мераци“, възмутиха се от организациите, борещи се за права на половете.

Сапунката бе разкритикувана и от министър Сюлейман Сойлу, отбелязва Уикенд. Политикът призоваваше поредицата да бъде спряна, защото давала лош пример.

„Яд ме е, че не успяхме да се задържим в ефир. Можехме да разгърнем историята на „Мистър Грешен“, но бяхме посадени в грешната почва“, коментира наскоро Джан Яман. Негова партньорка в спряната предсрочно продукция беше екранната му половинка от „Горчиво и сладко“ Йозге Гюрел.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Can Yaman (@canyaman)

Top
>