Вие сте тук
Начало > Край Босфора > ДЖАН ЯМАН ВБЕСИ МИНИСТЪР И ФЕМИНИСТКИ С ЕРОТИЧЕН СЕРИАЛ

ДЖАН ЯМАН ВБЕСИ МИНИСТЪР И ФЕМИНИСТКИ С ЕРОТИЧЕН СЕРИАЛ

джан-яман

Нов сериал с Джан Яман ще тръгне скоро в българския ефир. „Мистър Грешен“ е закупен от бТВ и ще бъде излъчен у нас във версията с 43 едночасови епизода. Продукцията е романтично-еротична комедия, като главната женска роля е поверена на младата и чаровна актриса Йозгер Гюрел.

В „Мистър Грешен“ Джан Яман е направо неузнаваем. Актьорът, когото сме гледали като дългокосия Джан Дивит в „Свободен дух“, този път е късо подстриган. Брадата си е запазил, но пък цветът й е променен – тъмночерен.

ДЖАН ЯМАН ВЕЧЕ Е НАЙ-СКЪПИЯТ АКТЬОР В ТУРЦИЯ

В югоизточната ни съседка теленовелата се оказа грандиозен провал. Шефовете на турския FOX я свалиха преждевременно от ефир, тъй като сапунката така и не успя да привлече зрителски интерес. Сериалът стартира през лятото на 2020-а, като още пилотният епизод беше с рекордно нисък рейтинг – под 2 пункта.

„Мистър Грешен“ не само че не се хареса на масовата публика, но и предизвика гнева на феминистките в Турция. „Главният герой е гол през повечето време и демонстрира изключително неуважение към дамите. Недопустимо е жените да бъдат третирани като обект на сексуални мераци“, възмутиха се от организациите, борещи се за равни права на половете.

Поредицата бе разкритикувана и от министър Сюлейман Сойлу. Политикът призоваваше сагата да бъде спряна, защото давала лош пример.

ДЖАН ЯМАН С НОВ ТЛАСЪК НА СВЕТОВНАТА СИ КАРИЕРА

„Яд ме е, че не успяхме да се задържим в ефир. Можехме да разгърнем историята на „Мистър Грешен“, но бяхме посадени в лоша почва“, коментирал е фиаското Джан Яман. След провала той се пресели в чужбина и в момента е мегазвезда в Апенините, отбелязва Уикенд. В Рим олучи ролята на пирата Сандокан в едноименен сериал, а бе нает и в криминалната теленовела „Лилаво като морето“, екранната му партньорка е Франческа Килеми – Мис Италия 2003.

Top
>