Вие сте тук
Начало > Шоу > ДЖАРО БУТНА „ТАТКОВЦИ“ ОТ ЕФИР

ДЖАРО БУТНА „ТАТКОВЦИ“ ОТ ЕФИР

tatkovci-татковци сериал

Хитовият сериал „Татковци“ падна от ефира на Би Ти Ви. Причината е новият сезон на „Стани богат“, който тръгва от днес, 20 декември.

Предаването ще бъде част от празничната програма по Коледа и Нова година. То ще се излъчва на мястото на комедийния сериал, чийто първи сезон приключва малко преди Рождество.

МАЧОТО ОТ „ТАТКОВЦИ“ РАЗОЧАРОВА ФЕНКИТЕ СИ

Феновете на четиримата бащи и шумното им обкръжение от „Татковци“ ще трябва да се разделят за малко с тях, обясниха пред столичен седмичник служители на телевизията.

Те обаче са категорични, че сериалът не пада от програмата, а просто се предвижда пауза между неговия първи и втори сезон. Екипът на продукцията от месеци работи без почивен ден, като единствената ваканция, която е предвидена в програмата му, е за около седмица между Коледа и Нова година.

Снимките ще продължат до месец май догодина, като засега се предвижда да бъдат създадени общо 120 епизода. До момента са излъчени малко над 40.

СТОЯН ДОЙЧЕВ ОТ „ТАТКОВЦИ“ ЧАКА БЛИЗНАЦИ

Сериалът няма да бъде свален, защото има много висок рейтинг.

„Стани богат“ пък ще бъде на екран пет дни преди Коледа и ще продължи да се излъчва и след Нова година. Ще върви всяка делнична вечер. Водещият, както е известно, е Михаил Билалов, популярен още като Джаро от сериала „Под прикритие“.

Top
>